Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Dirty Shirt aniversează 25 de ani printr-un concert special, la Arenele Romane din București

Chiar dacă pandemia de COVID-19 a făcut ca evenimentele live să fie o raritate în această perioadă, maramureșenii doresc să fie alături de fani, motiv pentru care trupa va organiza 25 Dirty Years – Pandemic Special, pe 25 septembrie 2020, la Arenele Romane din București.

Publicat

pe

Dirty Shirt
Dirty Shirt │ FOTO: Ciprian Vlăduț

Pe scena Arenelor Romane vor urca 15 artiști (Dirty Shirt + invitați), iar formația, alături de cei prezenți, vor face o incursiune și vor cânta împreună cele mai reprezentative piese din discografia Dirty Shirt.

"Planul era să facem toamna aceasta un turneu aniversar Dirty Shirt 25 de ani, cu o super producție, însă în momentul actual pare imposibilă organizarea unui turneu de o asemenea anvergura. Evident, ne e tare dor de un concert și ne dorim mult, în ciuda unui an teribil, să sărbătorim acest eveniment împreună. În același timp, e foarte important să putem asigura toate condițiile necesare pentru siguranța publicului nostru. De aceea, am ales să organizăm un eveniment special la Arenele Romane din București, singurul concert open air Dirty Shirt din acest an și probabil ultimul din 2020. Vă așteptam cu mare drag!", a declarat Mihai Tivadar, leaderul formației Dirty Shirt.

Prețurile biletelor la concertul Dirty Shirt:

  • Presale Ticket: 79 lei (preț redus până pe 24 septembrie, inclusiv)
  • Normal Ticket: 100 lei (în ziua evenimentului)

IMPORTANT!

  • Pentru ca persoanele din aceeași familie să poată sta grupate, este recomandat ca aceștia să achiziționeze biletele într-o singură comandă.
  • 25 Dirty Years – Pandemic Special va respecta toate restricțiile impuse la perioada respectivă.
  • Taxă de procesare: 6%.

Dirty Shirt este una din cele mai originale și iubite formații de rock din România, cunoscută datorită măiestriei cu care combină elementele muzicale moderne din rock/metal cu influențe tradiționale din Europa de Est, dar și world music, funk, electro, etc.

Ascensiunea formației maramureșene în ultimii ani, atât în țară cât și în străinătate, este una remarcabilă. Odată cu lansările albumelor "Freak Show" în 2013 și "Dirtylicious" în 2015, aclamate în unanimitate de presă și public, au urmat turnee susținute în țară și în Europa, care s-au încununat cu locul 2 la finala internațională a celui mai mare concurs de muzică rock independentă din lume, Wacken Metal Battle, al premiului "Best Romanian Act Metal" la Maximum Rock Awards 2014, cât și al titlului de "Best Romanian Rock Ambassador" în cadrul Metalhead Awards 2014.

Cel mai recent album al trupei este "Letchology" și a fost lansat pe 8 martie 2019.

Comentează

Trending