Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Billie Eilish ar fi putut ajunge la terapie din cauza unui videoclip de-al lui Justin Bieber

Fană înrăită a lui Justin Bieber, Billie Eilish a suferit enorm când idolul ei a lansat un anume videoclip. Impactul emoțional a fost atât de puternic, încât mama artistei a luat în considerare chiar și varianta de a o duce pe Billie la terapie.
Videoclip Billie Eilish Everything I Wanted

Videoclip Billie Eilish Everything I Wanted (foto: Billie Eilish)

Cel mai recent episod din show-ul Me & My Dad Radio de pe Apple Music, ale cărui gazde sunt Billie Eilish și tatăl ei, a adus în discuție obsesia pe care tânăra artistă o are pentru Justin Bieber și muzica lui.

Invitata specială a acestui episod a fost Maggie Eilish, care a povestit cu acest prilej despre un moment în care această pasiune a fiicei sale a atins apogeul. Mama lui Billie și-a amintit cu câtă nerăbdare a așteptat aceasta lansarea clipului "As Long As You Love Me".

"Îmi amintesc de acest moment foarte bine și de Billie vorbind despre el și fiind extrem de entuziasmată că urma să fie lansat și apoi mi-o amintesc plângând și tot plângând. Toată lumea știe despre cât de înnebunită e Billie după Justin Bieber, dar piesa asta a contribuit mult la această obsesie", a povestit Maggie.

Billie a confirmat spusele mamei ei, amintindu-și cât de puternic a fost afectată.

"Mă uitam la videoclipul piesei și plângeam fără oprire."

Maggie a mărturisit apoi, mai în glumă, mai în serios, că s-a gândit la momentul respectiv (în 2012) să o ducă pe Billie la un psiholog pentru câteva ședințe.

"Vreau să spun că am luat în considerare ideea de a te duce la terapie, pentru că erai atât de afectată de acel videoclip cu Justin Bieber."

VIDEO: Justin Bieber - "As Long As You Love Me"

Billie Eilish a avut ocazia de a-l întâlni pe Justin Bieber în 2019, la Coachella, ulterior fiind lansată și o piesă în colaborare. Piesa "Bad Guy" a căpătat în 2019 o nouă versiune, ce-l are ca invitat pe Justin. Acesta a adăugat melodiei originale câteva versuri noi, cântate în stil propriu. Puteți asculta acest remix într-un articol anterior.

Citește mai multe despre Billie EilishJustin Bieber
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm"

Trupa Vama revine pe scena de la Arenele Romane după luni bune de absență, cauzate de pandemie. Pe 29 iulie,...

Închide