Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Billie Eilish a obținut un ordin de restricție împotriva unui fan

Recent, un judecător a acceptat cererea depusă de Billie Eilish și de familia sa de a primi un ordin de restricție împotriva unei persoane care le-a încălcat în mod repetat proprietatea.
Billie Eilish live în 2019 (Screenshot)

Billie Eilish live în 2019 (Screenshot)

Potrivit TMZ, Prenell Rousseau, în vârstă de 24 de ani, a început să se prezinte la reședința Eilish lunea trecută. În total, el a încălcat proprietatea de șapte ori. Billie Eilish și familia sa nu erau îngrijorați doar de Rousseau însuși, ci și de faptul că ar putea răspândi coronavirusul. Nu a purtat mască sau mănuși de cele mai multe ori.

Se presupune că Rousseau a sunat la sonerie și a întrebat dacă Billie Eilish locuiește acolo. Tatăl lui Billie, Patrick O'Connell a răspuns la ușă și i-a spus individului că a greșit adresa. Lucrurile nu s-au terminat aici. Rousseau s-ar fi întors câteva ore mai târziu și a prezentat un comportament turbulent.

"În timp ce am așteptat gărzile de corp, domnul Rousseau a rămas pe veranda noastră, s-a așezat și a început să citească o carte, continuând totodată să se angajeze într-un monolog periodic. Tatăl meu i-a cerut în mod repetat să plece, dar a refuzat", a spus Billie Eilish.

La cererea gărzilor de corp, Rousseau a fost de acord să plece, însă s-a întors la scurt timp și s-a așezat în spatele unui zid, gata să-și petreacă noaptea acolo. A revenit și a doua zi și a încercat să intre în casa artistei pe ușa principală.

Billie Eilish a spus că s-a întors de șapte ori și a fost arestat preventiv de două ori. Însă, considerând că încălcarea proprietății este o infracțiune non-violentă și autoritățile americane încearcă să reducă răspândirea coronavirusului permițând infractorilor non-violenți să rămână pe străzi, "fanul" lui Billie a fost eliberat.

În urma acestor incidente, Billie Eilish și familia sa au depus o cerere pentru un ordin de restricție.  Judecătorul a emis un ordin de restricție temporară prin care i-a cerut lui Rousseau să înceteze contactul cu oricine din familia cântăreței și să stea la 200 de metri distanță. Audierea în acest caz va avea loc pe 1 iunie.

Citește mai multe despre Billie Eilish
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Prince and the Revolution, din turneul "Purple Rain", va fi disponibil pe YouTube

În ultima perioadă, o mulțime de trupe și artiști au transmis o serie de show-uri live pe diferite platforme online....

Închide