Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Billie Eilish a obținut un ordin de restricție împotriva unui fan

Recent, un judecător a acceptat cererea depusă de Billie Eilish și de familia sa de a primi un ordin de restricție împotriva unei persoane care le-a încălcat în mod repetat proprietatea.
Billie Eilish live în 2019 (Screenshot)

Billie Eilish live în 2019 (Screenshot)

Potrivit TMZ, Prenell Rousseau, în vârstă de 24 de ani, a început să se prezinte la reședința Eilish lunea trecută. În total, el a încălcat proprietatea de șapte ori. Billie Eilish și familia sa nu erau îngrijorați doar de Rousseau însuși, ci și de faptul că ar putea răspândi coronavirusul. Nu a purtat mască sau mănuși de cele mai multe ori.

Se presupune că Rousseau a sunat la sonerie și a întrebat dacă Billie Eilish locuiește acolo. Tatăl lui Billie, Patrick O'Connell a răspuns la ușă și i-a spus individului că a greșit adresa. Lucrurile nu s-au terminat aici. Rousseau s-ar fi întors câteva ore mai târziu și a prezentat un comportament turbulent.

"În timp ce am așteptat gărzile de corp, domnul Rousseau a rămas pe veranda noastră, s-a așezat și a început să citească o carte, continuând totodată să se angajeze într-un monolog periodic. Tatăl meu i-a cerut în mod repetat să plece, dar a refuzat", a spus Billie Eilish.

La cererea gărzilor de corp, Rousseau a fost de acord să plece, însă s-a întors la scurt timp și s-a așezat în spatele unui zid, gata să-și petreacă noaptea acolo. A revenit și a doua zi și a încercat să intre în casa artistei pe ușa principală.

Billie Eilish a spus că s-a întors de șapte ori și a fost arestat preventiv de două ori. Însă, considerând că încălcarea proprietății este o infracțiune non-violentă și autoritățile americane încearcă să reducă răspândirea coronavirusului permițând infractorilor non-violenți să rămână pe străzi, "fanul" lui Billie a fost eliberat.

În urma acestor incidente, Billie Eilish și familia sa au depus o cerere pentru un ordin de restricție.  Judecătorul a emis un ordin de restricție temporară prin care i-a cerut lui Rousseau să înceteze contactul cu oricine din familia cântăreței și să stea la 200 de metri distanță. Audierea în acest caz va avea loc pe 1 iunie.

Citește mai multe despre Billie Eilish
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Prince and the Revolution, din turneul "Purple Rain", va fi disponibil pe YouTube

În ultima perioadă, o mulțime de trupe și artiști au transmis o serie de show-uri live pe diferite platforme online....

Închide