Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Roxen, reprezentanta României la Eurovision, a fost șantajată și abuzată de fostul iubit

Roxen, tânăra artistă care ne va reprezenta în 2021 la Eurovision, a declarat presei că a fost șantajată și abuzată de fostul iubit. Aceasta a hotărât să facă publice aceste informații pentru a sublinia importanța tratării cu seriozitate a acestor probleme.

Publicat

pe

Roxen în finala Selecției Naționale Eurovision 2020
Roxen în finala Selecției Naționale Eurovision 2020

Larisa Roxana Giurgiu, cunoscută publicului sub pseudonimul Roxen, a trecut printr-o experiență de cuplu marcantă. Artista în vârstă de 20 de ani a declarat pentru PRO TV că a fost "abuzată emoțional și șantajată" de fostul iubit. Pentru a pune capăt acestei situații neplăcute, a hotărât să depună plângere la poliție, obținând ulterior un ordin de protecție.

Roxen: "Consider că trebuie luate măsuri în aceste situații, indiferent de gravitatea lor, pentru că ele pot degenera cu o rapiditate uluitoare"

"Am avut ghinionul să trec prin această experiență, consider că a fost o lecție importantă și știu ce greșeli să nu mai repet. Înțeleg foarte bine care este situația la nivel global, dar și la nivel național, cu privire la problema violenței domestice. Am fost abuzata emoțional și șantajată, dar asta nu m-a oprit să lupt pentru a încerca să elimin această problemă care, bineînțeles, mă macină. Consider că trebuie luate măsuri în aceste situații, indiferent de gravitatea lor, pentru că ele pot degenera cu o rapiditate uluitoare", a declarat Roxen pentru PRO TV.

Identitatea iubitului artistei nu a fost dezvăluită, și nici detaliile conflictului dintre el și Roxen, însă, potrivit buletinului de știri de la PRO TV, vecinii ar fi auzit țipete venind din apartamentul în care locuia aceasta.

Ordinul de protecție obținut de Roxen îi interzice fostului ei iubit să se mai apropie de ea sau de reședința și locul ei de muncă. Acesta trebuie "să păstreze o distanţă de minimum 500 de metri".

Pe platformele de promovare online, Roxen nu a făcut nicio declarație pe tema acestui subiect, ultimele postări de pe Facebook și Instagram făcând trimitere la viitoarele concerte și lansări de piese.

Roxen, de la primele single-uri la apariția de pe scena Selecției Naționale Eurovision

Roxen este originară din Cluj și cântă de la vârsta de 7 ani. După lansarea primului single alături de Sickotoy - "You Don’t Love Me", a urmat piesa cu versuri în limba română "Ce-ți cântă dragostea".

Cu un aer visător şi un look cosmic, Roxen consideră că muzica este terapie, atât pentru ea, cât şi pentru cei care o ascultă. "Vreau să fiu scânteia aia care aprinde o flacără în viețile altor oameni. Vreau ca toți să încerce să facă asta. Lumea ar fi mult mai bună!", a declarat Roxen.

Printr-un parteneriat al TVR cu Global Records, în urma unei selecții, Roxen a devenit reprezentanta României la Eurovision. Deși ediția de anul acesta nu a mai avut loc, artista rămâne reprezentanta noastră la Eurovision 2021.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

The Concert Drive In 2020 reprogramat
Concerte vineri, 26 iunie 2020

THE CONCERT Drive-In

Loc
Romexpo
Comentează

Trending