Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

THE CONCERT Drive-In la Romexpo

The Concert Drive In 2020 reprogramat Raportează erori

EVENIMENT REPROGRAMAT

Data: vineri, 26 iunie 2020- duminică, 28 iunie 2020Ora de incepere: 19:00 Loc:
Romexpo,
București
Organizator: Global Records Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

THE CONCERT Drive-In ar fi trebuit să aibă loc pe 19, 20 şi 21 iunie, dar se anunţă o vreme ploioasă şi cu temperaturi mult mai scăzute decât ne-am aştepta în iunie. Astfel organizatorii au decis să amâne evenimentul cu o săptămână, iar cele 3 zile de concerte vor fi acum 26, 27 şi 28 iunie. Evenimentul va reuni pe aceeaşi scenă artişti precum Antonia, Carla's Dreams, INNA și Irina Rimes.

Bilete THE CONCERT Drive-in - SOLD OUT

Bilet pe zi:

  • 149 lei - Categoria A (în fiecare mașină trebuie să fie persoane din aceeași familie- maxim 4 persoane. Interzis mașini mai mari decât un suv (microbuze, van-uri, etc). Biletul este valabil pentru o singură zi. Prețul este per mașină)
  • 99 lei - Categoria B (în fiecare mașină trebuie să fie persoane din aceeași familie- maxim 4 persoane. Interzis mașini mai mari decât un suv (microbuze, van-uri, etc). Biletul este valabil pentru o singură zi. Prețul este per mașină)

*Pentru toate categoriile de bilet, accesul și parcarea în locație vor fi coordonate de organizatori.

Program THE CONCERT Drive-In:

  • 26 iunie - Alina Eremia, Antonia, Carla’s Dreams, Roxen
  • 27 iunie - INNA, Irina Rimes, The Motans
  • 28 iunie - Azteca & IAN, Killa Fonic, Nane, Oscar

După o perioadă lungă în care nu s-au întâlnit cu fanii, Alina Eremia, Antonia, Carla’s Dreams, Roxen, INNA, Irina Rimes, The Motans, Azteca & IAN, Killa Fonic, Nane și Oscar sunt nerăbdători să-și întâlnească din nou publicul, să urce pe scenă și să creeze show-uri speciale pentru ei.

Cei care vor participa la eveniment vor putea asculta concertele prin intermediul sistemului audio din mașina personala, pe o frecvență care va fi comunicata la fața locului. Aplauzele vor fi înlocuite de data aceasta de sunetul claxonului.

Concertele vor fi live, pe scenă, însă organizatorii vor asigura o vizibilitate cât mai bună prin intermediul ecranelor video, care vor fi poziționate atât la nivelul scenei, cât și în zona în care vor staționa mașinile.

Se vor servi băuturi alcoolice și non-alcoolice la eveniment. Detaliile legate de acest aspect vor fi trimise pe e-mail cu câteva zile înainte, împreună cu informațiile referitoare la acces.

Vezi mai multe știri și materiale despre Alina EremiaAntoniaCarla's DreamsInnaIrina RimesKilla FonicNaneRoxenThe Motans

Calendar concerte

<< ian. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE