Urmărește-ne în Social Media

Ana Coman & Florin Galan - Ultimul refren

Ana Coman și actorul Florin Galan au lansat videoclipul piesei "Ultimul refren". Materialul este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

După turneul național de lansare a albumului "Tu nu o să mă uiți", care s-a bucurat de mult succes și multe reacții pozitive din partea publicului, Ana Coman a distribuit videoclipul oficial al piesei "Ultimul refren".

Materialul a fost regizat de Florin Galan, cel care o și acompaniază vocal pe Ana Coman. Personajele videoclipului au fost interpretate de Alex Călin și Luisa Juverdeanu. "Ultimul refren" a putut fi urmărit în premieră pe 14 iunie, în cadrul unui concert de la Palatul Bragadiru. Evenimentul a inclus cele mai apreciate piese de pe discul "Tu nu o să mă uiți", în format acustic.

Ana Coman și-a început pregătirea muzicală de mică, iar pasiunea a determinat-o să se afirme. Astfel, a ajuns să cânte la câteva festivaluri importante din țară, precum Summer Well, Femei pe Mătăsari, Focus in The Park sau Electric Castle. Până acum, a experimentat cu mai multe influențe și și-a exprimat talentul de povestitor, cu versuri atât în română, cât și în engleză.

Comentarii