Urmărește-ne în Social Media

byron - Cadou

byron a lansat videoclipul piesei "Cadou", extrasă de pe cel mai recent album - "Efemeride". Materialul video a fost realizat de Laszlo Demeter, basistul trupei. Te invităm să-l urmărești în articol.

"Ne-a părut rău că anul trecut, din lipsă de timp, am lansat <<Cadou>> fără un videoclip. Fiindcă totuși simțeam că merită unul, ne-am propus ca anul ăsta să-i facem videoclip, iar ca să fie în tonul piesei, ne-am gândit ca singura miză a clipului să fie să ne distrăm făcându-l. Sperăm să vă distrați la fel de mult și voi, urmărindu-l", a declarat Laszlo Demeter, basistul trupei si autorul clipului.

byron începe pe 28 martie turneul național de promovare ce va ajunge în peste 10 orașe: Timișoara, Craiova, Pitești, Iași, Bacău, Suceava, Constanța, Cluj, Târgu Mureș, Sibiu. A doua zi dupa fiecare concert, trupa se va întâlni cu o parte din fani la o cafea, la seria de evenimente "byron to go".

Albumul "Efemeride" înseamnă 10 piese ce poartă ascultătorii printr-o călătorie prin universul complex al gândurilor și trăirilor de zi cu zi, al anxietăților și întrebărilor existențiale, toate împletite subtil cu un fir de speranță și unul de distors.

RECOMANDARE: byron scoate la lumină "Efemeride", un album nou, "filosofând pe marginea propriei existențe" - INTERVIU

Comentarii