Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger

Delia va ţine 3 concerte în iunie la Verde Stop Arena; Evenimentele au loc la iarbă verde, cu distanţare socială

Delia Matache se revanşează pentru concertul drive in amânat de pe 31 mai, ţinând 3 concerte la începutul lunii iunie. Artista va organiza un mega eveniment "Cum Era" pe 5, 6 şi 7 iunie la Verde Stop Arena. Nu va fi un eveniment drive in, ci un concert la iarbă verde cu distanţare socială. Avem detalii în articol.
Poster Delia Concert Verde Stop Arena 2020

Poster Delia Concert Verde Stop Arena 2020 │ FOTO: Delia

Toate concertele încep de la ora 20:00, iar biletele pentru concertul de pe 5 iunie s-au epuizat deja. Cel mai ieftin bilet costă 290 de lei, iar un bilet la VIP ajunge la 490 de lei. Există şi varianta Ultra VIP de 990 lei. Concertul drive in programat de artistă pe 31 mai nu a mai putut avea loc la Romexpo din cauza regulilor impuse de autorităţi. Astfel Delia a luat decizia de a schimba locaţia şi formatul, de această dată trecând de la betonul de la Romexpo la verdeaţa de la Verde Stop Arena, pe Barbu Văcărescu, aproape de Kaufland şi McDonald's.

Pe acolo s-au perindat artişti/trupe ca Tricky, Aerosmith sau Bob Dylan, pe vremea când se numea Zone Arena. Delia a mărturisit recent că a simţit dorul scenei şi că abia aşteaptă să îşi revadă fanii. În acest moment ştim că autorităţile permit începând cu data de 1 iunie concertele, spectacolele în aer liber cu maxim 500 de participanţi. Trebuie aplicate şi norme de distanţare socială (2 metri între persoanele care nu sunt din aceeaşi familie şi nu locuiesc împreună), dar şi purtarea măştii.

Se va măsura temperatura la intrare şi vor exista dezinfectante la îndemână. Delia a lansat în luna aprilie piesa "Cum Era", alături de Nane, iar single-ul a ajuns rapid un hit. Videoclipul a fost filmat tot pe principiile introduse odată cu pandemia: izolare, distanţare socială, într-o parcare a unui centru comercial, iar Delia purta o mască fancy. Artista a început anul cu o surpriză: piesa rock "Aruncă-mă", o schimbare de stil pentru o muziciană care ne-a obişnuit cu surprizele de altfel.

Pe lângă acest concert care se întinde pe 3 zile, am aflat recent că pe finalul lunii iunie are loc un alt mega concert, THE CONCERT Drive-In la Romexpo. Acolo vor cânta Antonia, Carla's Dreams, INNA, Irina Rimes şi alţii.

Biletele la concertul Deliei se pot cumpăra de pe iabilet.ro

Citește mai multe despre Delia Matache
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Radu Palaniță a câştigat marele premiu Românii au Talent, după o finală transmisă de acasă

Dacă în 2019 a câştigat "Românii au talent" croitoreasa cu voce de aur, în acest an, sezonul 10 l-a avut...

Închide