Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

THE CONCERT Drive-In reuneşte muzicieni precum Antonia, INNA, Irina Rimes, Carla's Dreams; Iată când are loc

Primul mare concert al verii din România tocmai a fost anunţat şi este unul de tip drive in. Global Records prezintă THE CONCERT Drive-In, cel mai mare concert de acest tip din ţara noastră, întins pe 3 zile spre finalul lunii iunie. Reuneşte pe aceeaşi scenă, la Romexpo artişti precum Antonia, Carla's Dreams, INNA sau Irina Rimes. Avem detalii în articol.

Publicat

pe

Poster The Concert Drive in 2020 Romexpo
Poster The Concert Drive in 2020 Romexpo │ FOTO: Global Records

Pe 19, 20 şi 21 iunie 2020 în parcarea principală de la Romexpo unii dintre cei mai importanţi artişti din România vor urca pe scenă pentru un mega concert drive-in. THE CONCERT Drive-In respectă regulile de distanţare socială, iar fanii vor putea urmări artiştii preferaţi din automobilele lor. Accesul în cele 3 zile se face începând de la ora 19:00, iar biletele puse în vânzare sunt per maşină. Participanţii trebuie să reţină că sunt permise maximum 4 persoane care fac parte din aceeaşi familie în fiecare maşină.

Consumul show-ului live va fi unul inedit: în fiecare maşină se va asculta concertul prin radio-ul maşinii, pe o frecvenţă specială dedicată evenimentului. Aplauzele vor fi înlocuite de sunetele de claxon. Există şi restricţii de capacitate şi mărime a maşinilor, fiind practic permise doar sedan-uri, probabil şi unele SUV-uri. Accesul cu camioane, dube, utilaje, autoutilitare şi alte vehicule este interzis.

Programul THE CONCERT drive-in:

  • 19 iunie - Alina Eremia, Antonia, Carla’s Dreams, Roxen
  • 20 iunie - INNA, Irina Rimes, The Motans
  • 21 iunie - Azteca & IAN, Killa Fonic, Nane, Oscar

THE Concert este o serie de evenimente desfăşurate în general la Arenele Romane şi care reuneau cei mai apreciaţi artişti ai momentului. Un astfel de eveniment ar fi trebuit să aibă loc în august 2020, cu artişti ca The Motans, Irina Rimes, Carla's Dreams şi INNA în prim plan. În acest moment astfel de evenimente sunt puse sub semnul întrebării, din cauza restricţiilor asociate pandemiei de Covid-19 şi stării de alertă. Vă reamintim că Delia avea programat un concert drive-in pe 31 mai tot la Romexpo, dar acesta s-a amânat . Marea întrebare care se pune la concertele drive in este una care ne frământă pe toţi: "ce facem cu toaletele?".

Pe de altă parte de pe 1 iunie, autorităţile permit concertele şi spectacolele în aer liber cu 500 de participanţi şi relaxarea se va extinde ulterior.

Biletele pentru THE CONCERT sunt disponibile pe iabilet.ro și în rețeaua IABILET.

Comentează

Albume noi

INNA a lansat "El Pasado", cel de-al doilea album în limba spaniolă

"El Pasado" este un album la care INNA a lucrat 5 ani, o continuare a lui "YO", primul disc scris în spaniolă de artistă, care a fost lansat cu Roc Nation, casa de discuri a lui Jay-Z.

Publicat

pe

INNA - El Pasado
INNA - El Pasado │ FOTO: INNA / Global Records

Cele unsprezece piese de pe "El Pasado" au fost compuse integral de INNA cu Andres Alcaraz, producție David Ciente, mix și master Sergiu Musteață. Tracklist-ul include piesele "Primera Vez", "Como Tu", "Enferma", "Hechizo", "En la Cama", "LaLaLa", "El Tiempo", "Dame la Mano", "Que Importa", "Cora", "Yo Sigo Aqui".

"El Pasado" se lansează cu un mini-film care spune povestea lui Dolores, o artistă seducătoare care se îndrăgostește adesea de spectatorii pentru care performează. Practic, albumul vorbește despre idilele, poveștile și situațiile care i-au frânt inima lui Dolores, iar mini filmul este creat de Bogdan Daragiu cu INNA și filmat la Marmorosch, producție Loops Production, styling Domnica Mărgescu, make-up Anca Buldur, hair Adonis Enache.

"<<El Pasado>> este cel de-al doilea album din cariera mea, scris în limba spaniolă. Procesul a durat aproximativ 5 ani. Albumul vorbește despre o poveste de dragoste petrecută în trecut, de aici și numele <<El Pasado>>. Fiecare piesă reprezintă trăiri și emoții de-a lungul întregii perioade. <<El Pasado>> este, în opinia mea, cel mai complex album pe care l-am scris vreodată! Sper să vă stârnească emoție!", a spus INNA.

INNA este în Mexic în turneul de promovare, unde a participat la festivalul Tecate Pa'l Norte și a cântat pe aceeași scenă cu artiști precum Imagine Dragons, Kendrick Lamar, Thirty Seconds to Mars, Placebo, Anitta, Sum 41, Lost Frequencies, dar și Alok și R3hab cu care artista a colaborat.

Albumul "El Pasado" a fost prezentat în premieră în cadrul unui eveniment privat în Mexic, la care au fost invitați fani de-ai artistei care au ascultat în exclusivitate cele 11 piese.

INNA: El Pasado

Citește în continuare

Muzică nouă

The Motans și Andra colaborează pentru prima dată și lansează piesa "Înapoi în viitor" - AUDIO

"Înapoi în viitor" este o explozie de emoție și pasiune, în care The Motans și Andra își unesc vocile pentru a crea o experiență muzicală inegalabilă. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

The Motans / Andra
The Motans / Andra │ FOTO: InfoMusic

"Înapoi în viitor" a fost compusă de The Motans, Mario Fresh și Paul Iorga, care s-a ocupat și de partea de producție. Versurile piesei sunt un adevărat testament al sincerității și al vulnerabilității. Ele pătrund adânc în suflet, descriind fiecare aspect al unei iubiri care traversează timpul și spațiul.

The Motans este unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din ultimii ani. Artistul a debutat ]n 2026 și a ajuns repede la inima publicului cu piese precum "Versus", "Weekend", "Poem", "Jackpot", "August" sau "Înainte să ne fi născut". Lansările sale ocupă constant topurile radio, cele trei albume ale sale, "My Gorgeous Drama Queen (2018)", "My Rhythm & Soul (2020)" și "Great Expectations" s-au vândut în mii de exemplare fizice. După rezonanța EP-ului "Midnight Gems", lansat în 2023 și marcat de colaborări semnificative în peisajul muzicii urbane, The Motans a continuat cu lansarea EP-ului conceptual "Rehab". Acesta aduce o perspectivă analitică asupra temei dragostei, explorând-o prin prisma diferitelor adicții. Ultima sa colaborare, alături de Deliric, pentru piesa "București", a făcut senzație în rândul fanilor artiștilor și a intrat rapid în trending-ul YouTube.

Una dintre cele mai iubite artiste din România, cu o carieră de peste 20 de ani, 13 albume la activ, multiple piese pe #1, încoronată cu titlul de Best Romanian Act și Europe Best Female Artist la MTV Europe Awards, în 2016, Andra este un pionier în industria muzicală și o adevărată inspirație pentru perseverența și versatilitatea de care dă mereu dovadă. Sub numele său stau multiple colaborări cu nume de succes atât din România, cât și cu artiști și compozitori onorați cu Grammy-uri, precum Enrique Iglesias, David Bisbal, Descemer Bueno, Lil Eddie și mulți alții. Artista este o prezență strălucitoare și în lumea televiziunii, fiind jurat în cadrul emisiunii "Românii au talent" încă din prima ediție și experimentând acest rol și în cadrul emisiunilor "Vocea României" și "Vocea României Junior".

AUDIO: The Motans & Andra - Înapoi în viitor

Citește în continuare

Albume noi

INNA a lansat prima parte a albumului "Everything or Nothing"

INNA revine cu un nou album - "Everything or Nothing", deja o tradiție pentru fanii artistei care sunt obișnuiți cu piese noi, compuse și produse în Dance Queen's House.

Publicat

pe

INNA album "Everything or Nothing"
INNA album "Everything or Nothing" │ FOTO: INNA

Proiectul a ajuns la cel de-al patrulea sezon și înseamnă o sesiune de 14 zile într-o casă unde INNA și o serie de compozitori și producători creează muzică, iar procesul artistic este prezentat pe canalul de YouTube al artistei în 8 episoade.

Pentru albumul "Everything or Nothing", INNA a lucrat cu Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alex Cotoi ca producători, iar ca songwriters cu IRAIDA și Minelli, dar și cu Breyan Isaac, premiat Grammy și BMI, care a mai colaborat cu INNA pentru piesa "VKTM", dar și cu artiști internaționali precum Nicki Minaj, Travis Scott, Charlie Puth, Lil Uzi Vert, Migos, Wiz Khalifa, David Guetta, Flo Rida, Pitbull, Waka Flocka, Kesha, Britney Spears.

Prima parte a albumului "Everything or Nothing" include 6 piese, printre care "Cheeky", lansată în urmă cu o lună și care are deja peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube, "Love Me", "I Follow", "Everything or Nothing", "Imagination" și "Be My Lover", cu un sound electrizant.

"An nou, album nou de la Dance Queen's House! Mă bucur că în sfârșit vi-l pot prezenta! Le mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din acest proiect. Bucurați-vă de muzică!", a spus INNA.

În urma primelor trei sezoane Dance Queen's House au rezultat albumele "Heartbreaker", cu super hiturile "Flashbacks" și "Maza", albumul "Champagne Problems", dar și "Just Dance".

INNA, una dintre cele mai de succes artiste din România, cu o impresionantă carieră internațională, are peste 10 miliarde de vizualizări și stream-uri, peste 7 milioane de abonați pe YouTube și peste 11 milioane de ascultători lunari pe Spotify. Acesta este și un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate la nivel mondial, peste 1000 de concerte, cu colaborări cu artiști relevanți români și internaționali precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

Citește în continuare

Trending