Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

THE CONCERT Drive-In reuneşte muzicieni precum Antonia, INNA, Irina Rimes, Carla's Dreams; Iată când are loc

Primul mare concert al verii din România tocmai a fost anunţat şi este unul de tip drive in. Global Records prezintă THE CONCERT Drive-In, cel mai mare concert de acest tip din ţara noastră, întins pe 3 zile spre finalul lunii iunie. Reuneşte pe aceeaşi scenă, la Romexpo artişti precum Antonia, Carla's Dreams, INNA sau Irina Rimes. Avem detalii în articol.

Publicat

pe

Poster The Concert Drive in 2020 Romexpo
Poster The Concert Drive in 2020 Romexpo │ FOTO: Global Records

Pe 19, 20 şi 21 iunie 2020 în parcarea principală de la Romexpo unii dintre cei mai importanţi artişti din România vor urca pe scenă pentru un mega concert drive-in. THE CONCERT Drive-In respectă regulile de distanţare socială, iar fanii vor putea urmări artiştii preferaţi din automobilele lor. Accesul în cele 3 zile se face începând de la ora 19:00, iar biletele puse în vânzare sunt per maşină. Participanţii trebuie să reţină că sunt permise maximum 4 persoane care fac parte din aceeaşi familie în fiecare maşină.

Consumul show-ului live va fi unul inedit: în fiecare maşină se va asculta concertul prin radio-ul maşinii, pe o frecvenţă specială dedicată evenimentului. Aplauzele vor fi înlocuite de sunetele de claxon. Există şi restricţii de capacitate şi mărime a maşinilor, fiind practic permise doar sedan-uri, probabil şi unele SUV-uri. Accesul cu camioane, dube, utilaje, autoutilitare şi alte vehicule este interzis.

Programul THE CONCERT drive-in:

  • 19 iunie - Alina Eremia, Antonia, Carla’s Dreams, Roxen
  • 20 iunie - INNA, Irina Rimes, The Motans
  • 21 iunie - Azteca & IAN, Killa Fonic, Nane, Oscar

THE Concert este o serie de evenimente desfăşurate în general la Arenele Romane şi care reuneau cei mai apreciaţi artişti ai momentului. Un astfel de eveniment ar fi trebuit să aibă loc în august 2020, cu artişti ca The Motans, Irina Rimes, Carla's Dreams şi INNA în prim plan. În acest moment astfel de evenimente sunt puse sub semnul întrebării, din cauza restricţiilor asociate pandemiei de Covid-19 şi stării de alertă. Vă reamintim că Delia avea programat un concert drive-in pe 31 mai tot la Romexpo, dar acesta s-a amânat . Marea întrebare care se pune la concertele drive in este una care ne frământă pe toţi: "ce facem cu toaletele?".

Pe de altă parte de pe 1 iunie, autorităţile permit concertele şi spectacolele în aer liber cu 500 de participanţi şi relaxarea se va extinde ulterior.

Biletele pentru THE CONCERT sunt disponibile pe iabilet.ro și în rețeaua IABILET.

Comentează

Albume noi

INNA prezintă a doua parte a albumului "Everything or Nothing" - TRACKLIST

INNA prezintă partea a doua a albumului "Everything or Nothing", cinci piese compuse în Dance Queen's House. Te invităm să le asculți în articol.

Publicat

pe

Artwork INNA - "Everything or Nothing", part 2
Artwork INNA - "Everything or Nothing", part 2 │ FOTO: Global Records

Pentru albumul "Everything or Nothing", INNA a lucrat cu Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alex Cotoi ca producători, iar compozitori au fost IRAIDA și Minelli, dar și Breyan Isaac, premiat cu Grammy, care a colaborat cu INNA și pentru piesa "VKTM", dar și cu Nicki Minaj, Travis Scott, Charlie Puth, Lil Uzi Vert, Migos, Wiz Khalifa, David Guetta, Flo Rida, Pitbull, Waka Flocka, Kesha, Britney Spears.

Cea de-a doua parte a albumului "Everything or Nothing" include cinci piese, după cum urmează: "Tequila", "Bazooka", "Black Lights", "Desperado" și "Greatest Story Ever Told" și este disponibilă pe canalul de YouTube al INNEI și în magazinele digitale.

Proiectul Dance Queen's House a ajuns la cel de-al patrulea sezon și presupune o sesiune de 16 zile într-o casă în care INNA, împreună cu compozitori și producători, lucrează la muzică nouă, iar procesul de creație este prezentat pe canalul de YouTube al artistei în 8 episoade. După primele trei sezoane din Dance Queen's House, au rezultat albumele "Heartbreaker", "Champagne Problems" și "Just Dance".

În altă ordine de idei, INNA a lansat anul acesta "Queen Of My Castle" cu Kris Kross Amsterdam, o piesă care a cucerit topurile internaționale din Franța, Lituania, Bulgaria, Cehia, Letonia, Croația, Turcia, Slovacia, Serbia.

AUDIO: "Everything or Nothing", part 2

Tequila

Bazooka

Black Lights

Desperado

Greatest Story Ever Told

Citește în continuare

Muzică nouă

Când muzica se întâlnește cu poezia: Carla's Dreams - "Să fiu, să fim, să fii" - AUDIO

Carla's Dreams prezintă "Să fiu, să fim, să fii", o piesă ce combină profunzimea poeziei cu melodia subtilă a unei chitare, creând o atmosferă emoționantă și captivantă. Este disponibilă în articol, te invităm să asculți.

Publicat

pe

Carla's Dreams - "Să fiu, să fim, să fii"
Carla's Dreams - "Să fiu, să fim, să fii" │ FOTO: captură YouTube / Carla's Dreams

Carla's Dreams nu doar că explorează teme fundamentale ale existenței umane, dar le și transformă într-o experiență auditivă cu adevărat remarcabilă. În "Să fiu, să fim, să fii", fiecare vers transmite o poveste despre iubire, moarte și căutarea sensului într-o manieră care să atingă inimile ascultătorilor. Vocea narativă, însoțită de acordurile muzicale, îndeamnă la contemplare și introspecție.

Piesa a fost scrisă de Carla's Dreams și produsă de Alexandru Turcu și face parte din seria "Tempus Fugit".

Carla's Dreams este unul dintre cele mai nonconformiste proiecte din industria muzicală, cu piese versatile, mesaje puternice și teme diverse. În 2022, Carla's Dreams a sărbătorit 10 ani de activitate, în care și-a construit o bază solidă de fani, a susținut sute de concerte și a umplut spații largi precum Arenele Romane sau Romexpo. 2022 a fost și unul plin de lansări, în care piese precum "Victima", "Adidașii gri" sau "Înapoi" au dominat topurile locale.

În 2023, piesa în colaborare cu Nicole Cherry, "Din cauza ta", a stat 13 săptămâni în Top 10 Media Forest. Foarte bine primite de radiouri și fani au fost și "ae" și "Noaptea pe la 3" (feat. Satoshi). Anul acesta, Carla's Dreams a revenit cu un sound nou alături de Blacklist - "Nu Știi".

AUDIO: Carla's Dreams - Să fiu, să fim, să fii

Citește în continuare

Muzică nouă

Killa Fonic și Francis On My Mind colaborează pentru "Dernière Cigarette" - AUDIO

Killa Fonic și Francis On My Mind și-au unit forțele și au lansat "Dernière Cigarette", o piesă plină de senzualitate. Te invităm să o asculți în articol.

Publicat

pe

Artwork "Dernière Cigarette"
Artwork "Dernière Cigarette" │ FOTO: captură YouTube

Compusă de Cristian Prăjescu, pe versuri scrise de Killa Fonic și Francis On My Mind, "Dernière Cigarette" spune o poveste seducătoare despre atracție și dorință.

Creativitatea artistică, versatilitatea muzicală și sinceritatea brutală fac din Killa Fonic un artist unic în România. A debutat în proiectul Șatra B.E.N.Z. și a continuat să își construiască cariera solo, lansând până acum 10 albume de succes precum "Ramses 1989", "Lamă Crimă", "Emotiv Munteana", "Trendsetter" și "Osvaldo". Printre hiturile sale se numără "Bambolina" cu Carla's Dreams, "Miami Bici", "Go Gettas" cu Nane, Azteca și bbno$, "MAMBO", "Richie Rich", "NIMENI" și "Lucifer".

Colaborarea sa cu Delia pentru "Cum am știut" a fost un real succes, iar piesa "Miami Bici" a dominat clasamentele în 2020, fiind desemnată Top Romanian Track și ajungând pe locul #1 pe Apple Music și Spotify. "Brasileira", alături de RAVA, a adunat milioane de vizualizări pe YouTube și a ocupat locul #3 pe Spotify. Ultimele sale lansări includ albumul DnB "MAT-STHĀNI SARVA-BHŪTĀNI" și EP-urile experimentale "SS1000", "Rock This Way".

Francis On My Mind lansează melodii pop cu vibrații electro de la sfârșitul anului 2019. Deși piesele sale au un sound unitar, recognoscibil, artista refuză să fie încadrată într-un gen muzical standardizat. Single-ul "Functional Kind of Love" este o melodie care recunoaște tendințele pop actuale fără a compromite direcția sa muzicală.

În 2021, Francis On My Mind și-a început aventura internațională odată cu lansarea single-ului "Circle of Love", care a fost ales Focus Track la nivel de Europa. Piesa a fost inclusă în lista "New Music Friday" și a fost selectată să reprezinte România pentru campania Samsung Music Galaxy. Acest single a fost urmat de lansarea "Swimming Pools", remixat de Wankelmut și sincronizat în serialul produs de Amazon Prime - "The Summer I Turned Pretty" și "The End", care a fost scrisă și produsa de Francis On My Mind, împreună cu Andreas Soderlund și Martin Eden (Bjork, Tom Grennan), la Stockholm. Printre cele mai recente piese lansate se numără "This is my time", "Asasin de suflet" (feat. DOC) și "Cămașa".

AUDIO: Francis On My Mind feat. Killa Fonic - "Dernière Cigarette"

Citește în continuare

Trending