Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Thom Yorke a lansat o piesă nouă, "Plasticine Figures" - VIDEO

Thom Yorke a cântat în premieră piesa în cadrul emisiunii "The Tonight Show with Jimmy Fallon", ediția At Home. Te invităm să o asculți.
Thom Yorke în emisiunea lui Jimmy Fallon (captură ecran)

Thom Yorke în emisiunea lui Jimmy Fallon (captură ecran)

Aflându-se într-o camera slab luminată, solistul Radiohead a interpretat noua piesă acompaniat de pian. Anterior acestui debut muzical al piesei, Thom Yorke a publicat pe contul său de Twitter versurile și acordurile melodiei.

Nici gazda emisiunii, nici Thom Yorke nu au oferit detalii despre originea acestui cântec, însă în descrierea de pe YouTube este menționat "proaspăt compusă". Este posibil ca "Plasticine Figures" să fie rodul procesului de creație din timpul izolării. De asemenea, rămâne de văzut dacă noul cântec este o compoziție solo sau o melodie ce va avea amprenta Radiohead.

Ascultă Thom Yorke - "Plasticine Figures":

Thom Yorke a lansat cel de-al treilea album solo în iunie 2019. Intitulat "Anima", discul conține nouă piese, inclusiv o melodie intitulată "Dawn Chorus", pe care Thom și colegii din Radiohead o au compusă de ani de zile, dar care nu a fost lansată niciodată pe un album.

Citește mai multe despre Thom Yorke
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Guns N'Roses pregătește muzică nouă și este "destul de extraordinară"

Soția basistului Duff McKagan a mărturisit în cadrul unui interviu că trupa lucrează la noi piese și totul sună minunat....

Închide