Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020

Thom Yorke a lansat o piesă nouă, "Plasticine Figures" - VIDEO

Thom Yorke a cântat în premieră piesa în cadrul emisiunii "The Tonight Show with Jimmy Fallon", ediția At Home. Te invităm să o asculți.
Thom Yorke în emisiunea lui Jimmy Fallon (captură ecran)

Thom Yorke în emisiunea lui Jimmy Fallon (captură ecran)

Aflându-se într-o camera slab luminată, solistul Radiohead a interpretat noua piesă acompaniat de pian. Anterior acestui debut muzical al piesei, Thom Yorke a publicat pe contul său de Twitter versurile și acordurile melodiei.

Nici gazda emisiunii, nici Thom Yorke nu au oferit detalii despre originea acestui cântec, însă în descrierea de pe YouTube este menționat "proaspăt compusă". Este posibil ca "Plasticine Figures" să fie rodul procesului de creație din timpul izolării. De asemenea, rămâne de văzut dacă noul cântec este o compoziție solo sau o melodie ce va avea amprenta Radiohead.

Ascultă Thom Yorke - "Plasticine Figures":

Thom Yorke a lansat cel de-al treilea album solo în iunie 2019. Intitulat "Anima", discul conține nouă piese, inclusiv o melodie intitulată "Dawn Chorus", pe care Thom și colegii din Radiohead o au compusă de ani de zile, dar care nu a fost lansată niciodată pe un album.

Citește mai multe despre Thom Yorke
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Guns N'Roses pregătește muzică nouă și este "destul de extraordinară"

Soția basistului Duff McKagan a mărturisit în cadrul unui interviu că trupa lucrează la noi piese și totul sună minunat....

Închide