Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Thom Yorke - Open again

După lansarea celorlalte piese de pe coloana sonoră a filmului "Suspiria", Thom Yorke revine cu melodia "Open again". Mai mult de atât, a fost lansat și un nou trailer pentru film. Vă invităm să îl urmăriți în articol.

Thom Yorke explorează un nou teritoriu - cel al muzicii de film, care vine ca o nouă provocare în cariera lui muzicală. Melodia "Open Again" are același sound profund, intens, care te cutremură, iar versurile sunt învăluite în mister.

Solistul trupei Radiohead a compus 25 de piese care se vor regăsi pe coloana sonoră a filmului "Suspiria", în regia lui Luca Guadagnino. Pelicula este un remake după filmul din 1977. Până acum au fost lansate trei melodii: "Suspirium", "Has Ended" și "Volk".

În cadrul Venice Film Festival, Thom Yorke a declarat mai multe despre noul proiect:

"A fost unul din acele momente din viață când îți dorești să fugi, dar știi că o să regreți dacă faci asta. Am urmărit filmul de mai multe ori și mi-a plăcut mult pentru că e din acele timpuri, cu un soundtrack extraordinar de intens.”

Remake-ul filmului "Suspiria", pentru care Thom Yorke a realizat acest nou soundtrack, va avea premiera în cinematografe pe 2 noiembrie 2018. Albumul ”Suspiria (Music For The Luca Guadagnino Film)” va fi lansat pe 26 octombrie, ca dublu LP, în format vinil, și ca CD dublu.

Thom Yorke a comparat procesul compozițional cu magia:

"Este o anumită structură în muzică, atunci când repeți aceeași secvență, care poate hipnotiza și mă tot gândesc că e ca și cum ai face vrăji. Așa că atunci când lucram în studio, făceam vrăji - știu că sună foarte stupid, dar așa mă raportez eu la acest proces."

A fost lansat și un al doilea trailer al filmului "Suspiria", care ne oferă mai multe detalii despre poveste. Actrița Dakota Johnson, care joacă rolul principal, face parte dintr-o trupă de dans sinistră, unde secretele sunt ascunse la fiecare pas. În trailer le mai putem vedea pe Tilda Swinton și Chloe Grace Moretz.

Citește mai multe despre Thom Yorke
Videoclipuri cu Thom Yorke
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE