Urmărește-ne în Social Media

Thom Yorke - Open again

După lansarea celorlalte piese de pe coloana sonoră a filmului "Suspiria", Thom Yorke revine cu melodia "Open again". Mai mult de atât, a fost lansat și un nou trailer pentru film. Vă invităm să îl urmăriți în articol.

Thom Yorke explorează un nou teritoriu - cel al muzicii de film, care vine ca o nouă provocare în cariera lui muzicală. Melodia "Open Again" are același sound profund, intens, care te cutremură, iar versurile sunt învăluite în mister.

Solistul trupei Radiohead a compus 25 de piese care se vor regăsi pe coloana sonoră a filmului "Suspiria", în regia lui Luca Guadagnino. Pelicula este un remake după filmul din 1977. Până acum au fost lansate trei melodii: "Suspirium", "Has Ended" și "Volk".

În cadrul Venice Film Festival, Thom Yorke a declarat mai multe despre noul proiect:

"A fost unul din acele momente din viață când îți dorești să fugi, dar știi că o să regreți dacă faci asta. Am urmărit filmul de mai multe ori și mi-a plăcut mult pentru că e din acele timpuri, cu un soundtrack extraordinar de intens.”

Remake-ul filmului "Suspiria", pentru care Thom Yorke a realizat acest nou soundtrack, va avea premiera în cinematografe pe 2 noiembrie 2018. Albumul ”Suspiria (Music For The Luca Guadagnino Film)” va fi lansat pe 26 octombrie, ca dublu LP, în format vinil, și ca CD dublu.

Thom Yorke a comparat procesul compozițional cu magia:

"Este o anumită structură în muzică, atunci când repeți aceeași secvență, care poate hipnotiza și mă tot gândesc că e ca și cum ai face vrăji. Așa că atunci când lucram în studio, făceam vrăji - știu că sună foarte stupid, dar așa mă raportez eu la acest proces."

A fost lansat și un al doilea trailer al filmului "Suspiria", care ne oferă mai multe detalii despre poveste. Actrița Dakota Johnson, care joacă rolul principal, face parte dintr-o trupă de dans sinistră, unde secretele sunt ascunse la fiecare pas. În trailer le mai putem vedea pe Tilda Swinton și Chloe Grace Moretz.

PUBLICITATE
Comentarii