Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: Thom Yorke - Volk

Thom Yorke explorează universul muzicii de film și revine cu melodia "Volk". Acesta a compus piesele de pe coloana sonoră a filmului horror "Suspiria". Mai multe detalii puteți afla în articol.

După cele două melodii lansate anterior, "Suspirium" și "Has Ended", Thom Yorke revine cu o altă compoziție bântuitoare, "Volk".

Solistul trupei Radiohead a compus 25 de piese care se vor regăsi pe coloana sonoră a filmului "Suspirium", în regia lui Luca Guadagnino. Pelicula este un remake după filmul din 1977.

În cadrul Venice Film Festival, Thom Yorke a declarat mai multe despre noul proiect

"A fost unul din acele momente din viață când îți dorești să fugi, dar știi că o să regreți dacă faci asta. Am urmărit filmul de mai multe ori și mi-a plăcut mult pentru că e din acele timpuri, cu un soundtrack extraordinar de intens,.”

Remake-ul filmului "Suspiria", pentru care Thom Yorke a realizat acest nou soundtrack, va avea premiera în cinematografe pe 2 noiembrie 2018. Albumul ”Suspiria (Music For The Luca Guadagnino Film)” va fi lansat pe 26 octombrie, ca dublu LP, în format vinil, și ca CD dublu.

Thom Yorke a comparat procesul compozițional cu magia:

"Este o anumită structură în muzică, atunci când repeți aceeași secvență, care poate hipnotiza și mă tot gândesc că e ca și cum ai face vrăji. Așa că atunci când lucram în studio, făceam vrăji - știu că sună foarte stupid, dar așa mă raportez eu la acest proces."

Citește mai multe despre Thom Yorke
Videoclipuri cu Thom Yorke
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE