Urmărește-ne în Social Media

Thom Yorke - Volk

Thom Yorke explorează universul muzicii de film și revine cu melodia "Volk". Acesta a compus piesele de pe coloana sonoră a filmului horror "Suspiria". Mai multe detalii puteți afla în articol.

După cele două melodii lansate anterior, "Suspirium" și "Has Ended", Thom Yorke revine cu o altă compoziție bântuitoare, "Volk".

Solistul trupei Radiohead a compus 25 de piese care se vor regăsi pe coloana sonoră a filmului "Suspirium", în regia lui Luca Guadagnino. Pelicula este un remake după filmul din 1977.

În cadrul Venice Film Festival, Thom Yorke a declarat mai multe despre noul proiect

"A fost unul din acele momente din viață când îți dorești să fugi, dar știi că o să regreți dacă faci asta. Am urmărit filmul de mai multe ori și mi-a plăcut mult pentru că e din acele timpuri, cu un soundtrack extraordinar de intens,.”

Remake-ul filmului "Suspiria", pentru care Thom Yorke a realizat acest nou soundtrack, va avea premiera în cinematografe pe 2 noiembrie 2018. Albumul ”Suspiria (Music For The Luca Guadagnino Film)” va fi lansat pe 26 octombrie, ca dublu LP, în format vinil, și ca CD dublu.

Thom Yorke a comparat procesul compozițional cu magia:

"Este o anumită structură în muzică, atunci când repeți aceeași secvență, care poate hipnotiza și mă tot gândesc că e ca și cum ai face vrăji. Așa că atunci când lucram în studio, făceam vrăji - știu că sună foarte stupid, dar așa mă raportez eu la acest proces."

Comentarii