Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Eminem a donat "Mom's Spaghetti" spitalelor din Detroit

Eminem le este recunoscător lucrătorilor din domeniul sănătății din orașul în care locuiește și a donat porții de paste cu eticheta "Mom's Spaghetti". Găsești mai multe detalii în articol.
Videoclip Eminem Venom

Videoclip Eminem Venom │ FOTO: Eminem

Statul Michigan este una dintre zonele cele mai afectate ale pandemiei de coronavirus, Detroit suferind mai multe victime decât oricare alt oraș important din SUA, cu excepția New York-ului. Ca alte celebrități care au pus osul la treabă ajutându-i pe cei care au nevoie, Eminem s-a gândit și el la o mișcare caritabilă, însă puțin atipică.

Rapper-ul a imortalizat orașul Detroit în filmul semi-autobiografic "8 Mile". Tot în cadrul acelui proiect cinematografic, a fost prezentat și îndrăgitul soundtrack, din care s-a remarcat piesa "Lose Yourself", câștigătoare a două premii Grammy. Melodia a devenit emblematică, așa cum au făcut-o și versurile: "There's vomit on his sweater already/Mom's spaghetti" (n.r. "Deja sunt urme de vomă pe puloverul lui/Spaghetele mamei"). Aceste cuvinte au devenit populare în rândul fanilor, și nu numai, iar în 2017 Eminem a profitat de această faimă a versurilor și a deschis un restaurant intitulat "Mom's Spaghetti".

Conform publicației Uproxx, pachetele cu eticheta "Mom's Spaghetti" au început să apară marți la spitalele din Detroit împreună cu mesajul "Mulțumesc îngrijitorilor din primele linii". Eminem a refuzat să-și anunțe donațiile printr-un comunicat de presă, dar imagini cu caserole ce aveau logo-ul casei de discuri a artistului - Shady Records - au fost postate pe conturile de socializare ale rețelelor de asistență medicală DMC și Henry Ford.

"Mulțumim pentru furnizarea unei mese speciale pentru membrii echipei noastre", au scris pe Twitter reprezentanții spitalului Henry Ford.

Citește mai multe despre Eminem
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Evanescence lansează albumul "The Bitter Truth", cu "Wasted On You" ca prim single

Evanescence își respectă promisiunea făcută fanilor și lansează anul aceste un nou material de studio. Cel de-al cincilea album al...

Închide