Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO

Ozzy Osbourne a lansat tricouri și măști faciale cu tematică COVID-19

Cel numit "Prințul Întunericului" a lansat un tricou cu mânecă lungă și o mască de față asortată, cu expresia "F*ck Coronavirus". Mai multe detalii în articol.
Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne

Articolele de îmbrăcăminte au ca artwork general imaginea unui liliac ce poartă o mască de protecție. Alegerea liliacului face trimitere la un incident de acum 38 de ani, când Ozzy Osbourne a mușcat un liliac viu.

Pe 20 ianuarie 1982, în timpul unui concert din Iowa, Ozzy Osbourne a văzut pe scenă un liliac nemișcat. Cântărețul a crezut că este o jucărie de plastic, l-a pus în gură, dar la un moment dat acesta a început să dea din aripi. Solistul s-a speriat, a încercat să-l scoată, dar liliacului i s-a rupt capul. Concertul a fost întrerupt, iar solistul dus de urgență la spital pentru a i se face un vaccin antirabic.

Pe lângă acest motiv, se mai adaugă și ideea potrivit căreia noul coronavirus ar fi fost transmis oamenilor de către lilieci.

Doar pentru următoarele trei zile, masca de față va fi gratuită odată cu achiziționarea tricoului, care se vinde cu 40 de dolari pe magazinul online al lui Ozzy Osbourne. Mărimile tricourilor variază de la S până la 3XL, iar comenzile vor fi livrate la mijlocul lunii mai. O descriere a măștii de față avertizează: "Aceste măști nu sunt de calitate medicală și nu sunt menite să ia locul măștilor N95".

Ozzy și-a anulat turneul din America de Nord din 2020 înainte de pandemie, deoarece încă se reface după căzătura suferită anul trecut, în timp ce se luptă și cu boala Parkinson. Fiica sa Kelly a declarat recent că legenda metalului a răspuns foarte bine la tratamentele cu celule stem. Cu toate acestea, el a trebuit să-și anuleze călătoria planificată în Elveția, unde spera să caute tratamente alternative suplimentare.

La începutul acestui an, Ozzy a lansat Ordinary Man. Acest disc vine după 10 ani de pauză pentru Prinţul Întunericului, ultimul său material discografic fiind "Scream" din 2010. Producătorul lui Post Malone, Andrew Watt l-a încurajat pe solistul Black Sabbath să înregistreze piese noi şi de aici a pornit totul. Alături de Ozzy s-au aflat în studio şi Duff McKagan, basistul Guns N' Roses, dar şi toboşarul Red Hot Chili Peppers, Chad Smith. Pe track-uri mai apare şi chitaristul Tom Morello de la Rage Against the Machine. Luna trecută, producătorul albumului, Andrew Watt, a dezvăluit că se luptă cu coronavirusul.

Citește mai multe despre Ozzy Osbourne
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eminem a donat "Mom's Spaghetti" spitalelor din Detroit

Eminem le este recunoscător lucrătorilor din domeniul sănătății din orașul în care locuiește și a donat porții de paste cu...

Închide