Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

David Bryan, clăparul trupei Bon Jovi, s-a vindecat de coronavirus

După ce cu mai bine de o lună în urmă, David Bryan anunța că a ieșit pozitiv la testul COVID-19, acesta a revenit zilele trecute cu o veste bună.

Publicat

pe

Concert Bon Jovi pe 21 iulie 2019 în Piața Constituției din București │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

La sfârșitul lunii martie, muzicianul anunța că a fost diagnosticat cu noul virus, neoferind detalii cu privire la modul în care l-a contractat. A asigurat, însă, publicul că a stat în carantină și că va continua să stea izolat până când va fi declarat vindecat. În mesajul său, clăparul a rugat publicul să nu se panicheze și să se sprijine reciproc în aceste momente dificile pe care le trăim cu toții.

După cinci săptămâni de izolare, David Bryan a refăcut testul, iar rezultatul a ieșit negativ. Le-a transmis vestea fanilor printr-un mesaj pe pagina sa de Instagram:

"Am primit rezultatul testului astăzi. Din fericire, sunt COVID-19 negativ! 5 săptămâni din ziua în care m-am îmbolnăvit ... Sunt un tip foarte norocos!
Sunt oameni care nu au simptome, oameni care s-au îmbolnăvit (ca mine), oameni care se luptă pentru viețile lor și oameni care, din păcate, au decedat. Acesta este un virus urât, DAR știința/medicina vor ieși învingătoare. Vă mulțumesc tuturor pentru urările de bine. Mulțumesc tuturor medicilor și asistenților medicali și tuturor celor din primele linii. Voi sunteți adevărații eroi!", a scris David Bryan.

În vârstă de 58 de ani, David Bryan a fost introdus în Rock And Roll Hall of Fame în urmă cu doi ani, alături de colegii săi din trupa Bon Jovi. Înainte ca pandemia de coronavirus să atingă dimensiunile actuale, Bryan se pregătea pentru lansarea pe Broadway a musical-ului Diana, pentru care a compus atât muzică, cât și versuri. Musical-ul era programat să debuteze la sfârșitul lunii martie, însă lansarea nu va mai avea loc la data stabilită, Broadway-ul fiind închis din cauza restricțiilor impuse de COVID-19.

Tot din cauza pandemiei, Bon Jovi și-a anulat turneul ce ar fi trebuit să debuteze pe 10 iunie în Washington. Trupa a ales această variantă pentru a le permite cumpărătorilor de bilete să obțină rambursări ce îi vor ajuta la plata facturilor sau la cumpărarea produselor alimentare.

PUBLICITATE
Comentează

Trending