Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Placido Domingo a fost diagnosticat cu coronavirus

În vârstă de 79 de ani, tenorul spaniol a anunţat pe contul său de Facebook că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Publicat

pe

Placido Domingo
Placido Domingo │ FOTO: Radovan Šubín www.facebook.com

Placido Domingo a precizat că a decis să facă testul după ce a prezentat simptome de febră şi tuse. Când a aflat rezultatul, cântărețul a considerat că este datoria sa morală să facă publică informația.

"Cred că este datoria mea morală să vă anunţ că am fost testat pozitiv pentru COVID-19, coronavirus. Eu şi familia mea suntem în autoizolare, atât timp cât va fi necesar din punct de vedere medical. În prezent suntem bine cu toţii, însă eu am avut simptome de febră şi tuse şi am decis să fiu testat, iar rezultatul a fost pozitiv", a spus Placido Domingo.

Tenorul și-a sfătuit fanii să urmeze instrucțiunile guvernamentale în ceea ce privește igiena și distanțarea socială:

"Vă rog să fiţi extrem de atenţi, să urmaţi regulile de bază, să vă spălaţi frecvent pe mâini, să staţi la cel puţin doi metri distanţă de ceilalţi, să faceţi tot ce vă stă în putere pentru a opri răspândirea virusului şi, mai ales, rămâneţi acasă dacă puteţi. Împreună putem combate acest virus şi opri actuala criză mondială, astfel încât să putem reveni la vieţile noastre normale cât mai curând posibil".

Anul trecut, mai multe femei l-au acuzat de Placido Domingo de hărțuire sexuală. Tenorul a negat acuzațiile, iar Opera din Los Angeles, unde Domingo era director general, s-a angajat că va investiga aceste incidente cu sprijin din exteriorul companiei. Ulterior, Domingo a demisionat din funcție.

Trending