Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Duffy revine cu "Something Beautiful" și un mesaj de încurajare pentru cei din carantină - AUDIO

La trei săptămâni de la dezvăluirile șocante privind un abuz sexual la care a fost supusă în urmă cu câțiva ani, Duffy revine cu o piesă nouă, intitulată "Something Beautiful". Cu această melodie, artista își dorește să le aducă puțină seninătate celor aflați în carantină din cauza virusului COVID-19.

Publicat

pe

Duffy
Duffy │ FOTO: Instagram Duffy www.instagram.com

Duffy a apelat la BBC Radio 2 pentru a oferi publicului un cadou muzical. Artista i-a trimis un mail DJ-ului Jo Whiley în care și-a exprimat dorința de a-i oferi spre difuzare o piesă nouă. Melodia se numește "Something Beautiful", nu a fost lansată oficial și nici nu există planuri pentru a o lansa, însă este un gest pe care și-a dorit să îl facă pentru a le aduce puțină bucurie celor care sunt acum în izolare în contextul stopării răspândirii COVID-19.

În mesajul ei, Duffy amintește și de mărturisirea făcută în urmă cu trei săptămâni. Artista dezvăluia atunci că a fost "violată, drogată și sechestrată" și că va oferi publicului mai multe detalii într-un viitor interviu audio. În acest nou mesaj, Duffy anunță că interviul audio nu va mai avea loc, pentru că îi este mai greu decât a crezut să vorbească despre ce s-a întâmplat.

"M-am gândit că un astfel de gest ar fi drăguț pentru oamenii care stau acasă, în carantină"

"Bună, Jo (Whiley),"

Sper că ești bine și că ai grijă de tine.

Am vrut să-ți trimit piesa asta pentru a o difuza pe radio, dacă vrei.

Poate că ai citit ceea ce am scris în urmă cu câteva săptămâni, mă simt într-adevăr mai ușurată.

Am încercat să revin cu un interviu audio, dar e mai dificil decât am crezut, voi reveni cu mai multe informații în scris, în curând.

Nici Universal Music și nimeni altcineva nu știe că fac asta. Nu se vor supăra, sunt niște oameni minunați.

Așa că iată o piesă...iată "Something Beautiful". E doar ceva ce poți difuza pe radio în această perioadă apăsătoare, dacă îți place piesa, desigur. Dacă ridică moralul.

Nu plănuiesc să o lansez, m-am gândit doar că un astfel de gest ar fi drăguț pentru oamenii care stau acasă, în carantină.

Duffy x"

La scurtă vreme de la difuzarea pe BBC Radio 2, piesa a apărut și pe YouTube. Această versiune, însă, nu este oficială.

AUDIO: Duffy - "Something Beautiful"

Duffy (35 de ani) a ajuns în luminile reflectoarelor în 2008, odată cu lansarea albumului de debut "Rockferry". Discul s-a plasat pe prima poziție în topul albumelor din UK, devenind în anul lansării cel mai bine vândut album din Marea Britanie. La nivel internațional, discul s-a vândut în peste 7 milioane de copii, fiind totodată nominalizat la Grammy în categoria Best Pop Vocal Album.

În 2010, artista a lansat cel de-al doilea material de studio, "Endlessly", ce a inclus single-ul "Well, Well, Well". Materialul s-a bucurat de un succes moderat, urcând până pe poziția a 9-a în topurile britanice.

După apariția celui de-al doilea disc, artista a anunțat că va lua o pauză prelungită, singura piesă lansată în ultimii ani fiind "Whole Lot of Love", ce apare pe soundtrack-ul filmului "Legend" (2015), cu Tom Hardy în rol principal.

Trending