Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Duffy face o declarație șocantă: "Am fost violată, drogată și sechestrată"

Duffy, artista galeză cunoscută pentru hitul "Mercy", a dezvăluit că a trecut printr-o experiență tulburătoare. Cântăreața a fost victima unui abuz sexual ce s-a prelungit pe parcursul mai multor zile.

Publicat

pe

Duffy în videoclipul "Warwick Avenue" (Screenshot)
Duffy în videoclipul "Warwick Avenue" (Screenshot)

Aimee Duffy, artista originară din Țara Galilor care cucerea topurile în 2008 cu piese ca "Mercy", "Stepping Stone" și "Warwick Avenue", a publicat pe contul oficial de Instagram un mesaj dureros. Aceasta a dezvăluit publicului motivul apăsător pentru care în ultimii ani a dispărut din luminile reflectoarelor. Artista a fost sechestrată, drogată și violată, această mărturisire venind în contextul unei discuții recente cu un jurnalist.

"Mulți dintre voi se întreabă ce s-a întâmplat cu mine, unde am dispărut și de ce. Un jurnalist m-a contactat, a găsit o metodă prin care să ajungă la mine și i-am povestit totul în vara ce a trecut. A fost drăguț cu mine și m-am simțit extraordinar să pot vorbi în sfârșit despre asta.

Adevărul este că, și vă vog să mă credeți că sunt OK și în regulă acum, am fost violată, drogată și sechestrată vreme de câteva zile. Bineînțeles că am supraviețuit. Recuperarea a durat. Nu e ușor să vorbesc despre asta."

"..mi-am dorit să simt din nou bucuria în inima mea"

Perioada de recuperare s-a prelungit pe parcursul mai multor ani, artista mărturisind că de curând a simțit în sfârșit că a reușit să depășească momentul.

"În ultimii 10 ani, după mii și mii de zile în care mi-am propus și mi-am dorit să simt din nou bucuria în inima mea, simt acum că soarele strălucește."

Deși nu este dezvăluit momentul exact în care s-a petrecut acest atac, Duffy a dat de înțeles că detalii pe larg vor fi dezvăluite în perioada următoare.

"În săptămânile viitoare voi publica un interviu audio. Dacă aveți întrebări, mi-ar plăcea să răspund, în cadrul interviului, dacă e posibil."

<<Cum să cânt din inimă dacă ea este frântă?>>

În mesajul său, Duffy explică și de ce nu a dorit să vorbească despre asta mai devreme, mulțumindu-le fanilor pentru faptul că au fost alături de ea în toți acești ani.

"Vă intrebați probabil de ce nu am ales să-mi folosesc vocea pentru a vorbi despre această durere? Nu am vrut să arăt lumii durerea din ochii mei. M-am întrebat: <<Cum să cânt din inimă dacă ea este frântă?>>. Treptat ea s-a vindecat. (...)

Am o iubire enormă și o sinceră apreciere pentru bunătatea pe care mi-ați arătat-o de-a lungul anilor. Mi-ați fost prieteni. Vreau să vă mulțumesc pentru asta."

https://www.instagram.com/p/B8_95uYhFMQ/

Duffy (35 de ani) a ajuns în luminile reflectoarelor în 2008, odată cu lansarea albumului de debut "Rockferry". Discul s-a plasat pe prima poziție în topul albumelor din UK, devenind în anul lansării cel mai bine vândut album din Marea Britanie. La nivel internațional, discul s-a vândut în peste 7 milioane de copii, fiind totodată nominalizat la Grammy în categoria Best Pop Vocal Album.

În 2010, artista a lansat cel de-al doilea material de studio, "Endlessly", ce a inclus single-ul "Well, Well, Well". Materialul s-a bucurat de un succes moderat, urcând până pe poziția a 9-a în topurile britanice.

După apariția celui de-al doilea disc, artista a anunțat că va lua o pauză prelungită, singura piesă lansată în ultimii ani fiind "Whole Lot of Love", ce apare pe soundtrack-ul filmului "Legend" (2015), cu Tom Hardy în rol principal.

În 2013, în cadrul unui interviu pentru Esquire, artista mărturisea că s-a simțit copleșită de modul în care funcționează liga mare a industriei muzicale.

"Am făcut un pas înapoi. M-am gândit: o să încetinsesc totul chiar acum...Devenise totul atât de complex, simțeam o responsabilitate atât de mare. Până la urmă le făceam serenade oamenilor, nu eram în fruntea NASA. Dintr-o dată devenisem un produs, o femeie de afaceri. Eu cel mai mult îmi doream să fiu om."

Într-un alt interviu, acordat pentru Marie Claire în 2011, artista analiza viețile tragice ale idolilor ei -  Dusty, Marvin, Edith Piaf - concluzionând că aceste exemple ar indica un traseu nu tocmai fericit pentru ea.

Comentează

Trending