Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Adam Lambert a lansat piesa funky "Roses", ce va apărea pe noul album "Velvet" - AUDIO

Adam Lambert şi-a aniversat ziua de naştere recent şi intră într-o nouă etapă a vieţii sale, marcată de noul album "Velvet". Acesta debutează în martie 2020 şi este prefaţat de un single funky, "Velvet". Este o colaborare cu Nile Rodgers, care se poate asculta în articol.

Publicat

pe

Adam Lambert coperta album "Velvet"
Adam Lambert coperta album "Velvet" │ FOTO: Adam Lambert

"Roses" este cel mai nou single de pe viitorul album al lui Adam Lambert, "Velvet". Discul va sosi pe 20 martie şi este al patrulea din cariera artistului, cunoscut şi pentru colaborarea cu Queen, din postura de solist. De pe viitorul LP am mai putut asculta şi piesele "Superpower", "Comin in Hot" şi "Feel Something". Noul single sună a disco şi funk, având o chitară şi un bas care dictează un ritm vibrant şi dansabil, peste care este suprapusă vocea suavă a lui Adam.

Noul track a fost compus alături de Fred Ball şi Ked Kross, pentru a fi apoi produs de Ball. Adam şi Nile Rodgers au mai colaborat pe piesa "Shady" de pe albumul "Tresspassing". În plus cei doi apar şi pe melodia lui Avicii "Lay Me Down". Albumul din 2020 are următorul tracklist:

1. Velvet
2. Superpower
3. Stranger You Are
4. Loverboy
5. Roses feat. Nile Rodgers
6. Closer to You
7. Overglow
8. Comin in Hot
9. On the Moon
10. Love Don't
11. Ready to Run
12. New Eyes
13. Feel Something

Adam Lambert va începe în aprilie 2020 o rezidenţă în Las Vegas la Venetian. Ulterior va pleca în turneu în Europa pentru a promova materialul "Velvet". Va ajunge pe arene mari precum Wembley, dar şi la Manchester Pride Festival în august. Turneul se încheie în Helsinki pe 12 septembrie. Pe 27 februarie Lambert va cânta alături de Queen şi Alice Cooper în cadrul galei Fire Fight Australia, un concert caritabil organizat în Sydney. Veniturile din bilete vor fi donate pentru combaterea incendiilor de pădure din Australia.

Artistul a împlinit 38 de ani pe 29 ianuarie şi este activ muzical din 2001. A devenit celebru în 2009, prin participarea la sezonul 8 din "American Idol". În acelaşi an a lansat albumul de debut "For Your Entertainment", care a ajuns pe locul 3 în topul US Billboard 200. Din 2011 Adam Lambert este solist al trupei Queen, în formula "Queen + Adam Lambert".

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Adam Lambert lansează piesa "Ordinary World" şi anunţă un nou album

Dacă ideea de piesă şi album nou Queen cu Adam Lambert la voce poate părea îndrăzneaţă, muzicianul ne oferă în schimb material solo nou. Adam tocmai a lansat piesa cover "Ordinary World" şi a anunţat un nou album.

Publicat

pe

Videoclip Adam Lambert Ordinary World
Videoclip Adam Lambert Ordinary World │ FOTO: Adam Lambert

Adam Lambert a lansat melodia "Ordinary World" pe 13 decembrie 2022 şi avem de-a face aici cu un cover după hitul Duran Duran din 1993. Solistul Queen ne oferă o abordare diferită a piesei, ceva mai suavă şi puritană, fără acea încărcătură de "viaţă trăită" pe care ne-o oferise Simon Le Bon, cu vocea sa specială. Pe Lambert îl completează şi elemente orchestrale înălţătoare, demne de o melodie de coloană sonoră James Bond.

În ce priveşte noul album al muzicianului, el se numeşte "High Drama" şi va debuta pe 24 februarie 2023. Este primul său LP compus integral din coveruri şi va include clasice precum "Holding Out for a Hero" de la Bonnie Tyler", dar şi "Getting Older", cover după Billie Eilish. Lambert se pregăteşte de un concert special în februarie la Londra, o experienţă cinematică, de musical şi opera, toate într-o singură seară.

Artistul a explicat că a deconstruit piesele cărora le-a făcut cover pe album, explorând diferite sunete şi energii. Abia aşteptam să auzim şi variantele sale pentru "West Coast" de la Lana Del Rey, dar şi "My Attic" a lui Pink. În ciuda faptului că avem o colecţie de coveruri, Adam Lambert le prezintă în teasere ca alcătuind împreună un soi de album concept tip rock opera.

Posibil totuşi să se fi referit la un alt album, care va sosi ulterior. Lambert a fost subiect de ştiri în această vară, atunci când a făcut un neaşteptat cover după "Nessun Dorma" în timpul unui concert din Bologna, Italia.

Adam are 40 de ani şi este activ în muzică din anul 2001. A vândut 3 milioane de albume şi 5 milioane de single-uri din 2009 încoace. În acel an termina al optulea sezon "American Idol" pe locul 2, fiind totuşi văzut de mulţi drept câştigătorul legitim al show-ului. În acel an a lansat albumul de debut, "For Your Entertainment", care a debutat pe locul 3 în US Billboard 200. Din 2011 colaborează cu Queen din postura de solist.

Muzicianul este şi activist pentru drepturile comunităţii LGBTQ+.

Citește în continuare

Trending