Urmărește-ne în Social Media

Adam Lambert - Holding Out For a Hero

"Holding Out for a Hero" este este unul dintre cele mai mari hituri ale anilor '80, iar creaţia lui Bonnie Tyler tocmai a primit un cover excelent. Vine de la Adam Lambert, care ne oferă şi un videoclip pentru acest track.

De altfel "Holding Out for a Hero" este cele mai nou single de pe noul album al lui Adam Lambert, "High Drama", care include numai cover-uri. În decembrie 2022 sosea coverul "Ordinary World", după hitul Duran Duran din 1993. LP-ul format din coveruri este primul de genul pentru Lambert şi va fi lansat pe 24 februarie 2023. Include atât variante noi ale unor piese vechi de decenii, dar şi unele mai noi, precum un cover Billie Eilish sau Lana Del Rey.

Toate acestea vor fi prezentate sub forma unui concert special ţinut la Londra, în februarie. Va fi o combinaţie de operă, muzical, cu cinematografie complexă. Revenind la "Holding Out for a Hero", videoclipul îl prezintă pe Adam Lambert invocând un puternic spirit disco şi syntphop, însoţit de o trupă de artişti cu căşti moto lucioase. Interpretarea solistului Queen e mai dansabilă şi mai puţin dramatică decât originalul. Primeşte în acelaşi timp un plus de chitară, care anunţă deja reprezentaţii live fabuloase pentru acest single.

E şi o sensibilitate indie rock în modul în care se aşterne instrumentalul în spatele vocii blânde şi puternice a lui Adam Lambert. Muzicianul schimbă ţinute extravagante pe parcursul videoclipului, inclusiv o fustă dirty chic, care se asortează cu machiajul său hipnotic. Videoclipul a fost regizat de către Jordan Rossi şi e foarte exuberant şi strălucitor, glam.

Odată cu "High Drama", Adam ajunge la 5 LP-uri în discografia sa, primul fiind "For Your Entertainment" din 2009 şi ultimul fiind "Velvet" din 2020. În vârstă de 40 de ani, cântăreţul american a devenit celebru în 2009, după ce a terminat pe locul 2 sezonul 8 "American Idol". A început colaborarea cu Queen din 2011, în calitate de solist al trupei la reprezentaţii live. Primul album Lambert + Queen a fost "Live Around the World", lansat în octombrie 2020 şi a debutat pe locul întâi în UK Albums Chart.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Adam Lambert lansează piesa "Ordinary World" şi anunţă un nou album

Dacă ideea de piesă şi album nou Queen cu Adam Lambert la voce poate părea îndrăzneaţă, muzicianul ne oferă în schimb material solo nou. Adam tocmai a lansat piesa cover "Ordinary World" şi a anunţat un nou album.

Publicat

pe

Videoclip Adam Lambert Ordinary World
Videoclip Adam Lambert Ordinary World │ FOTO: Adam Lambert

Adam Lambert a lansat melodia "Ordinary World" pe 13 decembrie 2022 şi avem de-a face aici cu un cover după hitul Duran Duran din 1993. Solistul Queen ne oferă o abordare diferită a piesei, ceva mai suavă şi puritană, fără acea încărcătură de "viaţă trăită" pe care ne-o oferise Simon Le Bon, cu vocea sa specială. Pe Lambert îl completează şi elemente orchestrale înălţătoare, demne de o melodie de coloană sonoră James Bond.

În ce priveşte noul album al muzicianului, el se numeşte "High Drama" şi va debuta pe 24 februarie 2023. Este primul său LP compus integral din coveruri şi va include clasice precum "Holding Out for a Hero" de la Bonnie Tyler", dar şi "Getting Older", cover după Billie Eilish. Lambert se pregăteşte de un concert special în februarie la Londra, o experienţă cinematică, de musical şi opera, toate într-o singură seară.

Artistul a explicat că a deconstruit piesele cărora le-a făcut cover pe album, explorând diferite sunete şi energii. Abia aşteptam să auzim şi variantele sale pentru "West Coast" de la Lana Del Rey, dar şi "My Attic" a lui Pink. În ciuda faptului că avem o colecţie de coveruri, Adam Lambert le prezintă în teasere ca alcătuind împreună un soi de album concept tip rock opera.

Posibil totuşi să se fi referit la un alt album, care va sosi ulterior. Lambert a fost subiect de ştiri în această vară, atunci când a făcut un neaşteptat cover după "Nessun Dorma" în timpul unui concert din Bologna, Italia.

Adam are 40 de ani şi este activ în muzică din anul 2001. A vândut 3 milioane de albume şi 5 milioane de single-uri din 2009 încoace. În acel an termina al optulea sezon "American Idol" pe locul 2, fiind totuşi văzut de mulţi drept câştigătorul legitim al show-ului. În acel an a lansat albumul de debut, "For Your Entertainment", care a debutat pe locul 3 în US Billboard 200. Din 2011 colaborează cu Queen din postura de solist.

Muzicianul este şi activist pentru drepturile comunităţii LGBTQ+.

Citește în continuare