Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Eminem a fost investigat de serviciile secrete pentru versuri amenințătoare la adresa familiei Trump

Serviciile secrete americane l-au investigat pe Eminem cu privire la o serie de versuri inadecvate la adresa președintelui SUA și a fiicei sale, Ivanka Trump. Rapper-ul american a fost luat la întrebări în urma unei sesizări a unui angajat al TMZ.
Videoclip Eminem Venom

Videoclip Eminem Venom (foto: Eminem)

În 2018, Eminem lansa albumul "Kamikaze", un disc surpriză ce a creat multă rumoare prin conținutul pieselor sale. Pe acest material a fost inclusă și piesa "The Ringer", în versurile căreia rapper-ul american dezvăluia codat că Donald Trump a cerut ca el să fie investigat de serviciile secrete: "Cause Agent Orange just sent the Secret Service / To meet in person to see if I really think of hurting him." (în traducere: "Pentru că Agentul Portocaliu tocmai a trimis Serviciile Secrete / Pentru a mă întâlni în persoană și a vedea dacă chiar am de gând să-i fac rău").

La momentul respectiv, Serviciile Secrete au refuzat să spună dacă agenții l-au vizitat într-adevăr pe Eminem, citând politica lor de a nu comenta sau de a confirma "absența sau existența unor investigații specifice".

Potrivit Buzz Feed News, care a depus anul trecut o solicitare a unei clarificări în baza Legii privind libertatea informațiilor (Freedom of Information Act), serviciile chiar l-au investigat pe Eminem, dezvăluirea fiind făcută săptămâna aceasta.

De unde a pornit totul?

În documentele obținute de Buzz Feed din partea Serviciilor Secrete se menținează că pe 15 decembrie 2017, în ziua lansării albumului "Revival", un cetățean îngrijorat a raportat faptul că Eminem are o piesă nouă, intitulată "Framed", ce are "un conținut inadecvat la adresa Președintelui Donald Trump și comentarii amenințătoare la adresa Ivankăi Trump". Persoana care a făcut sesizarea a fost un angajat al TMZ, o publicație tabloidă americană, recunoscută pentru dezvăluirile sale adesea șocante.

Potrivit aceluiași document obținut de Buzz Feed, în piesa lui Eminem se făcea referire la o crimă:

"Donald Duck’s on as the Tonka Truck in the yard. But dog, how the fuck is Ivanka Trump in the trunk of my car? … ‘ cause I feel somewhat responsible for the dumb little blonde Girl, that motherfuckin ‘ baton twirler that got dumped in the pond, Second murder with no recollection of..."

" (în traducere) Donald Duck e pe fir în timp ce Tonka Truck e în curte / Dar, câine, cum dracului se face că e Ivanka Trump în portbagaj?”...pentru că mă simt cumva responsabil pentru blonda aia mică şi proastă / C...a aia care a fost abandonată în lac, a doua crimă de care nu-mi amintesc..."

Eminem a avut comentarii întepătoare la adresa lui Trump și în cadrul festivalurilor Reading și Leeds din 2017, când a îndemnat publicul să strige "f*ck Trump", precum și în cadrul galei BET Hip Hop Awards, ce a avut loc pe 5 octombrie 2019.

Mai jos puteți asculta și piesele "The Ringer" și "Framed".

Citește mai multe despre Eminem
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noile piese Coldplay, "Orphans" și "Arabesque" - AUDIO

Coldplay a dezvăluit două piese noi de pe viitorul album dublu al trupei, "Everyday Life". Noile melodii se numesc "Orphans"...

Închide