Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Eminem cucerește topurile digitale cu albumul "Kamikaze"

Eminem a surprins întreaga lume odată cu lansarea albumului "Kamikaze". Materialul este prezentat publicului la doar 9 luni după apariția pe piață a "Revival", album care a venit cu un succes fulminant.

Publicat

pe

Eminem
Eminem │ FOTO: www.facebook.com

În scurt timp de la lansare, Eminem cucerește topurile internaționale atingând cifre impresionate. Șase dintre single-urile de pe album ocupă locuri fruntașe în Top 10 Spotify. “Lucky You” rămâne cea mai ascultată piesă pe Spotify Global cu aproape 5 milioane de ascultări zilnice, în timp ce “The Ringer” ocupă poziția a 3-a, iar “Greatest”, a 7-a. Toate cele 13 single-uri de pe album sunt prezente în Top 50.

Totodată, materialul discografic a ocupat poziția de lider pe iTunes în 99 de țări și #1 în topul Apple Music în 79 de țări. Albumul ar putea ocupa locul 1 în clasamentul Billboard 200 al săptămânii viitoare, ca unul dintre cele mai mari succese ale anului, înregistrând până acum 360.000 de unități vândute.

Dacă în “Revival”, artistul avea o nouă înfățișare, în cele 13 piese de pe noul album, îl regăsim pe acel Shady de altă dată, iar albumul poate fi văzut ca o întoarcere la origini pentru Eminem; pe album fiind prezente și câteva diss-uri pentru alți artiști. După ce i-a dat prima lovitură lui MGK cu piesa „Not Alike”, rapperul din Cleveland a revenit cu „Rap Devil”.

Știm sigur că românilor le-a fost dor de Eminem, acesta reușind să spulbere Top 50 pe Spotify, ocupând primele 11 poziții. Pe iTunes, albumul obține poziția de lider, iar single-urile "Lucky You" și "The Ringer" ocupă locul 1, respectiv 2.

Comentează

Trending