Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Eminem cucerește topurile digitale cu albumul "Kamikaze"

Eminem a surprins întreaga lume odată cu lansarea albumului "Kamikaze". Materialul este prezentat publicului la doar 9 luni după apariția pe piață a "Revival", album care a venit cu un succes fulminant.
Eminem

Eminem

În scurt timp de la lansare, Eminem cucerește topurile internaționale atingând cifre impresionate. Șase dintre single-urile de pe album ocupă locuri fruntașe în Top 10 Spotify. “Lucky You” rămâne cea mai ascultată piesă pe Spotify Global cu aproape 5 milioane de ascultări zilnice, în timp ce “The Ringer” ocupă poziția a 3-a, iar “Greatest”, a 7-a. Toate cele 13 single-uri de pe album sunt prezente în Top 50.

Totodată, materialul discografic a ocupat poziția de lider pe iTunes în 99 de țări și #1 în topul Apple Music în 79 de țări. Albumul ar putea ocupa locul 1 în clasamentul Billboard 200 al săptămânii viitoare, ca unul dintre cele mai mari succese ale anului, înregistrând până acum 360.000 de unități vândute.

Dacă în “Revival”, artistul avea o nouă înfățișare, în cele 13 piese de pe noul album, îl regăsim pe acel Shady de altă dată, iar albumul poate fi văzut ca o întoarcere la origini pentru Eminem; pe album fiind prezente și câteva diss-uri pentru alți artiști. După ce i-a dat prima lovitură lui MGK cu piesa „Not Alike”, rapperul din Cleveland a revenit cu „Rap Devil”.

Știm sigur că românilor le-a fost dor de Eminem, acesta reușind să spulbere Top 50 pe Spotify, ocupând primele 11 poziții. Pe iTunes, albumul obține poziția de lider, iar single-urile "Lucky You" și "The Ringer" ocupă locul 1, respectiv 2.

Citește mai multe despre Eminem
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ce concerte poți vedea la Bucharest Street Food Carnival 2018 - Program și reguli de acces

Morcheeba, Patrice, Moonlight Breakfast, Subcarpați și mulți alții vor concerta în perioada 6 - 9 septembrie la Bucharest Street Food...

Închide