Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump

Ultimul concurent din audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2019 a schimbat regulile jocului

Audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2019 au ajuns la final vineri, 25 octombrie. Chiar dacă antrenorii aveau echipele complete, aceștia nu au ezitat ezitat să se întoarcă atunci când au auzit interpretarea ultimului concurent. Detalii în articol.
Andi Țolea (audiții pe nevăzute Vocea României 2019)

Andi Țolea (audiții pe nevăzute Vocea României 2019) (foto: PRO TV)

Vineri seară, chiar dacă aveau câte 15 voci în echipă, antrenorii nu au rezistat atunci când au auzit interpretarea ultimului concurent și s-au întors cu toții pentru a-l atrage în echipa lor. A fost o ediție plină de energie, de momente care au ridicat publicul în picioare și de decizii surprinzătoare.

Concurentul în discuție este Andi Țolea, elev în vârstă de 18 ani. Pentru el, muzica reprezintă un refugiu și l-a ajutat să treacă peste momentele grele din viață. Andi și-a pierdut mama în lupta cu cancerul, iar apariția la Vocea României a făcut-o în onoarea sa. Aceasta credea în talentul fiului său și își dorea să îl vadă pe marile scene ale lumii. Tânărul "lucrează" atât la îndeplinirea dorinței mamei, cât și la realizarea propriului vis, acela de a avea o carieră muzicală. În acest sens, Andi face parte parte dintr-o trupă de rock alternativ ce se numește Rules of Silence, trupă ce își creează melodii originale.

În parcursul său muzical, Andi a poposit și la Vocea României, o oportunitate de a fi văzut și auzit. Deși a fost ultimul concurent din competiție, iar antrenorii aveau deja echipele formate, momentul tânărului a fost spectaculos și i-a făcut pe cei patru jurați să se întoarcă. Concurentul a interpretat piesa "Make It Rain" și emoția cu care a cântat, laolaltă cu talentul vocal, i-au impresionat pe antrenori. În acea clipă nu a mai contat faptul că echipele erau complete. Horia, Irina, Smiley și Tudor nu au putut lăsa o asemenea voce să le scape printre degete.

"Noi aici suntem destul de legați unii de alții. Echipele erau formate. Irina a apăsat prima. Irina e obraznică. Toate echipele-s completate în momentul de față. Ai un antrenor obraznic în persoana Irinei, care a ales să se întoarcă prima, dar ai niște prieteni care la nevoie se cunosc și nu te vom lăsa singur cu Irina. Se întoarce unul, se întorc toți. Iată că suntem aici, fiecare dorind într-un fel sau altul să ajungi în echipa lui", a spus Tudor Chirilă.

Irina a spus următoarele:

"Eu pot să zic doar un singur lucru, și cred că va fi destul. Imaginează-ți că toți dintre noi au echipele deja formate. Eu știu c-o să mi-o iau grav pentru că am apăsat pe buton. Eu am încălcat niște reguli pentru tine și i-am convins și pe colegii mei să încalce aceste reguli pentru tine. Dacă pentru tine ăsta nu-i un argument...Eu mi-aș dori foarte mult să vii în echipa mea pentru că îmi place vocea ta, îmi place cum te joci pe note și te aștept să lucrăm împreună. Și nu uita ca datorită mie ai întors patru scaune".

Au urmat glume și replici ironice între Chirilă și Irina, presărate cu încercările lui Smiley de a i se adresa concurentului:

"Băi, nu mai pot. Eu stau cu oamenii ăștia de multe zile. Nu mai rezist. Ești ultimul concurent. Ai fost foarte bun. Felul în care ai ales tu să interpretezi piesa este excepțional, ai niște calități foarte clare, de-aia ne-am întors cu toții. Ești special pentru că ai un timbru special și ai reușit să transmiți sentimentul piesei. Felul în care ai cântat, disperarea cu care ai cântat ne-a făcut să ne întoarcem".

Antrenorii au încercat să fie cât se poate de convingători, s-au luptat în argumente, au glumit, au desenat scheme prin care explicau cum funcționează echipele lor (Irina). După câteva momente de gândire, Andi a ales să meargă în echipa lui Smiley.

Citește mai multe despre Andi ȚoleaHoria BrenciuIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește ultimul trailer video "Star Wars: The Rise of Skywalker" înaintea lansării

Cu două luni înainte de marea premieră a ultimului film Star Wars din saga Skywalker, fanii popularei francize sunt invitați...

Închide