Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Tarja Turunen vorbește despre posibilitatea unei reuniri Nightwish

Tarja Turunen a oferit detalii privind perspectiva unei reuniri cu foștii colegi din Nightwish. În urmă cu doi ani, soprana a urcat pe aceeași scenă cu Marco Hietala, momentul fiind unul memorabil pentru amândoi.

Tarja Turunen in concert la Bucuresti

Concediată din Nightwish în 2005, Tarja Turunen a avut parte în 2017 de un moment deosebit alături de fostul ei coleg de trupă, basistul Marco Hietala. Cei doi au cântat din nou împreună, cu prilejul unul concert de Crăciun din Finlanda.

"În mod natural, am avut emoții. Nu-l mai văzusem pe Marco de 12 ani; nu am păstrat legătura. Ar fi prostesc să nu recunosc faptul că am avut emoții, dar mai presus de asta, am fost curioasă să aflu ce mai face. Am vrut pur și simplu să îl văd", a detaliat Tarja într-un interviu pentru Kerrang Magazine.

Tarja a mărturisit că amândoi s-au bucurat să se revadă, această reîntâlnire ocupând un loc special în inimile lor.

"Acesta a fost un moment pe care niciunul dintre noi nu-l va uita"

"În ziua show-ului, a venit și a ciocănit la cabina mea de schimb, pentru că nu a putut face repetiții. A fost ceva de genul: <<Hey!>>, împreună cu o îmbrățișare lungă, după 12 ani în care nu ne mai văzusem. Ne-am spus puține lucruri, cum ar fi: <<Mă bucur să te văd>> și <<Ne vedem în curând pe scenă>>."

Apoi am cântat piesele acelea, ultima fiind "Ave Maria", pe care am cântat-o doar noi doi, cu chitarele acustice. A fost foarte intim, deși eram în fața unei mari mulțimi, cu mii și mii de oameni ascultându-ne. Acesta a fost un moment pe care niciunul dintre noi nu-l va uita. Eram foarte emoționați; întreaga sală a explodat de emoție. A fost frumos."

"Trecutul e așa cum e; nu-l putem schimba. Nu putem schimba decât viitorul."

Întrebată dacă după acest moment atât de intim ar putea intra în discuție și o reunire Nightwish, Tarja și-a păstrat rezerve mari în privința acestei posibilități.

"Știu că mulți fani și-ar dori ca acest lucru să se întâmple, dar acest lucru e într-un orizont îndepărtat...personal, nu văd nimic întâmplându-se cu mine și ei, ca să fiu complet sinceră.

Marco a venit un pic mai târziu în trupă; nu a fost acolo de la început. A fost un tip de care m-am simțit mereu apropiată. Eu și Tuomas Holopainen, pe de altă parte, nu ne-am mai văzut de mult timp....dar am păstrat legătura.

Nu suntem într-o zonă rea. Trecutul e așa cum e; nu-l putem schimba. Nu putem schimba decât viitorul."

În 2017, Tarja Turunen a susținut două concerte în România. În februarie a cântat la Sala Palatului din București (Vezi galeria de poze de la Sala Palatului), iar în iulie a concertat la Sibiu, în cadrul festivalului ARTmania.

Citește mai multe despre NightwishTarja Turunen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Marilyn Manson va juca în serialele "American Gods" şi "The New Pope"

Shock rockerul Marilyn Manson nu mai e de ceva vreme doar un muzician, luându-şi în serios rolul de actor. L-am...

Închide