Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Tarja Turunen vorbește despre posibilitatea unei reuniri Nightwish

Tarja Turunen a oferit detalii privind perspectiva unei reuniri cu foștii colegi din Nightwish. În urmă cu doi ani, soprana a urcat pe aceeași scenă cu Marco Hietala, momentul fiind unul memorabil pentru amândoi.

Publicat

pe

Tarja Turunen in concert la Bucuresti

Concediată din Nightwish în 2005, Tarja Turunen a avut parte în 2017 de un moment deosebit alături de fostul ei coleg de trupă, basistul Marco Hietala. Cei doi au cântat din nou împreună, cu prilejul unul concert de Crăciun din Finlanda.

"În mod natural, am avut emoții. Nu-l mai văzusem pe Marco de 12 ani; nu am păstrat legătura. Ar fi prostesc să nu recunosc faptul că am avut emoții, dar mai presus de asta, am fost curioasă să aflu ce mai face. Am vrut pur și simplu să îl văd", a detaliat Tarja într-un interviu pentru Kerrang Magazine.

Tarja a mărturisit că amândoi s-au bucurat să se revadă, această reîntâlnire ocupând un loc special în inimile lor.

"Acesta a fost un moment pe care niciunul dintre noi nu-l va uita"

"În ziua show-ului, a venit și a ciocănit la cabina mea de schimb, pentru că nu a putut face repetiții. A fost ceva de genul: <<Hey!>>, împreună cu o îmbrățișare lungă, după 12 ani în care nu ne mai văzusem. Ne-am spus puține lucruri, cum ar fi: <<Mă bucur să te văd>> și <<Ne vedem în curând pe scenă>>."

Apoi am cântat piesele acelea, ultima fiind "Ave Maria", pe care am cântat-o doar noi doi, cu chitarele acustice. A fost foarte intim, deși eram în fața unei mari mulțimi, cu mii și mii de oameni ascultându-ne. Acesta a fost un moment pe care niciunul dintre noi nu-l va uita. Eram foarte emoționați; întreaga sală a explodat de emoție. A fost frumos."

"Trecutul e așa cum e; nu-l putem schimba. Nu putem schimba decât viitorul."

Întrebată dacă după acest moment atât de intim ar putea intra în discuție și o reunire Nightwish, Tarja și-a păstrat rezerve mari în privința acestei posibilități.

"Știu că mulți fani și-ar dori ca acest lucru să se întâmple, dar acest lucru e într-un orizont îndepărtat...personal, nu văd nimic întâmplându-se cu mine și ei, ca să fiu complet sinceră.

Marco a venit un pic mai târziu în trupă; nu a fost acolo de la început. A fost un tip de care m-am simțit mereu apropiată. Eu și Tuomas Holopainen, pe de altă parte, nu ne-am mai văzut de mult timp....dar am păstrat legătura.

Nu suntem într-o zonă rea. Trecutul e așa cum e; nu-l putem schimba. Nu putem schimba decât viitorul."

În 2017, Tarja Turunen a susținut două concerte în România. În februarie a cântat la Sala Palatului din București (Vezi galeria de poze de la Sala Palatului), iar în iulie a concertat la Sibiu, în cadrul festivalului ARTmania.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Nightwish la București în 2022 - Program și reguli de acces

Pe 1 august 2022, Nightwish revine în România. Trupa va concerta la Romexpo, în București, ca parte a turneului ."HUMAN. :II: NATURE.". În deschidere va urca pe scenă Mister Misery, o formație din Suedia de melodic alternative metal, cu influențe de industrial. Consultă programul și regulile de acces.

Publicat

pe

Concert aniversar Nightwish 20 de ani la București 2018

Concertul are loc în Parcarea C de la Romexpo. Accesul se va face prin Intrarea C , din Bulevardul Expozitiei, începând cu ora 18:30, iar concertele încep de la ora 19:30. După deschiderea porților puteți sosi la orice oră doriți pentru a vedea trupele favorite. Evenimentul are loc în aer liber.

Este interzis accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • umbrele (vă rugăm în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului. La intrarea în perimetrul evenimentului, toti participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice. La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor în caz de nevoie.

Programul evenimentului:

 • OPEN DOORS 18:30
 • Mister Misery 19:30-20:30
 • Nighwish 21:00-...

Accesul copiilor:

 • Copiii sub 7 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
 • Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de către un adult posesor de bilet valid.
 • Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție. Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

Categorii de bilete și brățări:

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Posesorii de bilete la categoriile VIP, Wish Masters (A) si Elvenpaths (B) vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toata durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la Islanders (C) nu vor primi brățara la acces.

 • Categoria VIP - aproape de scenă, pe platforma la înălțime, cu locuri la canapele și bar separat
 • Wish Masters (A) - în picioare, în fața scenei; posesorii de biletele la Wish Masters (A) au voie și în categoriile Elvenpaths (B) și Islanders (C).
 • Elvenpaths (B) - în picioare în spatele categoriei Wish Masters (A). Posesorii de bilete la categoria Elvenpaths (B) nu au voie sa intre la categoria Wish Masters (A), dar au voie la categoria Islanders (C).
 • Islanders (C) - în picioare, în spatele categoriei Elvenpaths (B) . Posesorii de bilete la categoria C nu au voie să intre la nicio altă categorie.

Bilete la concertul Nightwish:

Presale:

 • Wishmasters - 349 lei
 • Elvenpaths - 259 lei
 • Islanders - 169 lei

La acces:

 • Wishmasters - 370 lei
 • Elvenpaths - 280 lei
 • Islanders - 190 lei

*La prețul tuturor biletelor comandate în presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 15 lei.

Citește în continuare

Trending