Urmărește-ne în Social Media

Nightwish - Ad Astra (World Land Trust Partnership)

Nightwish a lansat piesa "Ad Astra", cu un sound medieval-zen şi un videoclip emoţionant despre umanitate. Clipul oficial este o adevărată capsulă despre istoria şi evoluţia omenirii care poate fi trimisă în spaţiu spre alte civilizaţii. Vă invităm să vizionaţi noul clip în articol.

"Ad Astra" include citate din Carl Sagan şi videoclipul prezintă peisaje superbe de pe Terra. E păcat că îl avem doar în rezoluţie Full HD, pentru că ar fi fost excelent în 4K. Vedem vulturi care se avântă spre cer, munţi acoperiţi de nori, fluturi şi jungle tropicale, primele bătăi de inimă ale unui prunc şi leul care stă la pândă, văzut în night vision. După ce se termină intro-ul piesei îţi vei da seama cât de mic eşti la scara universului. Putem spune că David Attenborough ar fi cu adevărat mândru de acest clip, ca şi Carl Sagan.

Melodia este mai degrabă una universală, un fel de Folk Terran, care reuneşte bucăţi simfonice, cu un cântec de fluier şi vocalize tribale. Este în egală măsură coloană sonoră de "Avatar", dar şi "Lord of the Rings". Odată cu lansarea acestei piese, Nightwish a anunţat şi un parteneriat cu World Land Trust, o fundaţie caritabilă internaţională conservaţionistă. Aceasta protejează cele mai periclitate habitate de pe glob. "Ad Astra" înseamnă în limba latima "către stele" şi prezintă şi proiectele World Land Trust.

Printre susţinătorii acestei organizaţii se numără David Attenborough şi Chris Packham.

Noul track va apărea pe viitorul album Nightwish, un disc dublu, "Human. :II: Nature". Acesta debutează pe 10 aprilie şi include o primă parte cu piese despre natura umană şi o a doua parte strict despre natură, cu o lungă piesă atmosferică şi mai degrabă instrumentală. Albumul soseşte prin Nuclear Blast şi este succesorul lui "Endless Forms Most Beautiful" din 2015. Discul cel nou a fost înregistrat în intervalul august-octombrie 2019 la Finnvox Studios, Petrax Studios şi la tabăra Rosko.

Primele single-uri lansate de pe LP au fost câmpenescul "Harvest" dar şi "Noise", cu un videoclip cu mesaj anti social media şi falsitate. Nightwish a cântat la Bucureşti în 2018, cu o oprire în cadrul turneului său aniversar de 20 de ani.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Nightwish revine la București în 2022; Care sunt prețurile biletelor

Nightwish va susține un nou concert la București. Trupa va promova albumul "HUMAN. :II: NATURE" în cadrul unui show ce va avea loc în august la Romexpo.

Publicat

pe

Concert aniversar Nightwish 20 de ani la București 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Nightwish pleacă din nou în turneu, cu acest prilej bifând un nou concert în România. Trupa va urca pe scena de la Romexpo, București, pe 1 august 2022, în cadrul show-ului urmând să promoveze cel mai recent material, "HUMAN. :II: NATURE". Evenimentul va respecta normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

Nightwish este o formație care nu mai are nevoie de nicio prezentare, asigurându-și renumele după mai bine de 20 de ani pe scena internațională a muzicii metal. Cu 9 albume la activ, compuse în mare parte de fondatorul și mastermind-ul Tuomas Holopainen, Nightwish a ajutat mult la popularizarea și dezvoltarea symphonic metalului precum și la așa numitelor female fronted metal bands. Treptat, albumele formației au ajuns în topurile din întreaga lume, primind peste 60 de Discuri de Platina si de Aur pentru vânzările din cele doua decenii de activitate.

Cel mai recent album, "HUMAN. :II: NATURE", a fost lansat pe 10 aprilie 2020, fiind primul album dublu al formației și primul album în care Kai Hahto este toboșarul oficial al trupei. Discul a intrat în peste 20 de topuri din întreaga lume, în jumătate dintre ele fiind plasat pe primele trei poziții.

În momentul de fata Nightwish înseamnă:

 • Tuomas Holopainen – clape
 • Emppu Vuorinen – chitara
 • Jukka Koskinen – bass
 • Troy Donockley – instrumente traditionale
 • Floor Jansen – voce
 • Kai Hahto - tobe

Prețuri bilete la concertul Nightwish din 2022, de la București:

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adauga comisionul de emitere bilet de 12 lei. Numărul biletelor la categoriile Wishmasters și Elvenpaths este limitat la 2000 de bucăți din fiecare categorie. Se pun în vânzare doar 10.000 de bilete pentru acest show.

Primele 200 de bilete:

 • Wishmasters - 329 lei
 • Elvenpaths - 239 lei
 • Islanders - 149 lei

Presale:

 • Wishmasters - 349 lei
 • Elvenpaths - 259 lei
 • Islanders - 169 lei

La acces:

 • Wishmasters - 370 lei
 • Elvenpaths - 280 lei
 • Islanders - 190 lei

 

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5