Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Deliric X Silent Strike II la Arenele Romane - Program și reguli de acces

Pe 28 septembrie, Deliric și Silent Strike se întorc la Arenele Romane pentru lansarea celui de-al doilea album împreună: Deliric X Silent Strike II. Vă invităm să consultați programul și regulile de acces la eveniment.
Deliric & Silent Strike

Deliric & Silent Strike

PROGRAM

  • 19:00 - Open Doors
  • 20:00 - Dj Nasa - Warm Up cu rep ca snap
  • 21:00 - PORCT TV presents Urbanist Session Young Bloods Motherfucker: Amuly, Cojo, Exile, Frank, Oscar, Perry Pete, Vlad Flueraru
  • 22:00 - Deliric X Silent Strike - Show mega show
  • 23:30 - Dj Chill Will - After Party

REGULI DE ACCES

Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) începând cu ora 19:00, iar concertele încep de la 20:00. După deschiderea porților, publicul poate sosi la orice oră pentru a vedea trupele favorite. Concertul are loc în aer liber.

La intrarea în perimetrul evenimentului, toti participanții vor fi perchezitionați de către agenții de securitate.

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Obiecte interzise

Este INTERZIS accesul cu sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), umbrele ( în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine), aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie.

Organizatorii nu vor stoca și nu vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului.

Categorii de bilete

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi rupta și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Accesul în zona de Categoria A se face pe baza brățării primite la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete vor avea acces și în zona de Acces General. Spectatorii care au bilete la categoria Acces General nu vor avea acces la Golden Circle.

Jetoane

În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează până la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal.

Bilete Deliric X Silent Strike II la Arenele Romane:

Biletele pot fi achiziționate online la prețuri cuprinse între 65 și 250 lei. Găsiți detalii în agenda InfoMusic.

Citește mai multe despre Deliric 1Silent Strike
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Liderul celei mai bogate familii din "Game of Thrones" vine la Transylvania Comic Con

Roger Ashton-Griffiths, actorul care îl interpretează pe liderul uneia dintre cele mai bogate familii din cele 7 regate, vine la...

Închide