Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Above & Beyond lansează "Common Ground Companion EP"

Fanii trioului electronic Above & Beyond se pot bucura acum de un capitol extra al albumului Common Ground, EP-ul Common Ground Companion care aduce trei piese noi plus câteva mixuri care nu au mai avut loc pe albumul precedent.
Above & Beyond - Common Ground

Above & Beyond - Common Ground

Albumul "Common Ground" este al patrulea album de studio al grupului Above & Beyond, lansat în ianuarie 2018. Albumul a ajuns pe locul 3 în topurile din Statele Unite și a fost nominalizat la Grammy. A fost un real succes pentru o trupă electronică britanică să ajungă pe locul 3 în topurile din SUA, devenind cel mai bine clasat album al lor.

EP-ul "Common Ground Companion" este un capitol adițional pentru albumul mai sus menționat, și aduce trei piese în plus de cele prezentate pe Common Ground. Piesele se numesc "Flying by Candlelight", "Distorted Truth" și "There's Only You" și au fost cântate în premieră în concertul ABGT3OO din septembrie 2018 de la Hong Kong. Membrii trupei Jono Grant, Tony McGuinness și Paavo Siljamäki au apelat pentru partea vocală la solistele Marty Longstaff and Zoë Johnston, cu care au înregistrat și pe albume precedente.

Common Ground Companion EP va fi disponibil într-o ediție limitată de 500 de vinyluri pe care sunt incluse în total 7 trackuri, incluzând club mixuri ale celor trei piese mai sus menționate.

Citește mai multe despre Above & Beyond
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Zoli Toth - One Man Show la Arcub

Artistul multi-talent Zoli Toth revine în 2019 cu un nou proiect experimental solo numit "Home Alone". Il puteți urmări cu...

Închide