Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

Untold a fost desemnat cel mai bun festival european

Untold a câștigat premiul celei mai râvnite categorii în cadrul galei European Festival Awards 2015. Pe 13 ianuarie, festivalul din Cluj-Napoca a fost desemnat Best Major European Festival.
Untold Festival

Untold Festival

După o singură ediție, Untold Festival a reușit să câștige trofeul celei mai importante categorii la European Festival Awards 2015. Desemnat Best Major European Festival în cadrul galei de pe 13 ianuarie, festivalul din Cluj-Napoca a concurat pentru acest premiu cu cele mai populare festivaluri din Europa: Sziget Festival (din Ungaria), Tomorrowland (din Belgia), Exit Festival (din Serbia).

European Festival Awards 2015 s-a desfășurat la Eurosonic Noorderslag din Groningen, evenimentul ajungând anul acesta la cea de-a 7-a ediție. La gală au fost prezenți și organizatorii festivalului Untold, care au mulțumit din Olanda fanilor de pretutindeni printr-un mesaj pe Facebook și o poză cu trofeul.

Vă mulțumim!!! Suntem fără cuvinte...---Thank you!!! We're speechless...

Posted by Untold Festival on Wednesday, January 13, 2016

Premiile din cadrul European Festival Awards de anul acesta au fost acordate pe baza voturilor publicului și a unei comisii de specialiști în domeniu. La această ediție s-au înregistrat peste 800.000 de voturi, fani din 50 de țări europene exprimându-și susținerea pentru evenimentul sau artistul favorit.

Untold a reușit anul acesta o performanță fără precedent în țara noastră, fiind primul festival din România care câștigă trofeul Best Major European Festival. Un alt festival din România premiat la această gală, dar într-o altă categorie, este Fusion. Festivalul organizat la Sibiu a câștigat în 2013 premiul pentru Best Small European Festival.

Lista completă a câștigătorilor din cadrul European Festival Awards 2015 poate fi consultată mai jos.

 • Best Major European Festival - Untold Festival - Romania
 • Best Medium-Sized European Festival - Volt Festival - Ungaria
 • Best Small European Festival - Happiness Festival - Germania
 • Best New European Festival - Lollapalooza Berlin - Germania
 • Best European Festival Line-Up - Sziget Festival - Ungaria
 • Best Indoor Festival - Les Transardentes - Belgia
 • Artist’s Favourite European Festival - Rock Werchter - Belgia
 • Best Newcomer - Hozier
 • Best Headliner - The Prodigy
 • Festival Anthem of the Year - Major Lazer - Lean On
 • Green Operations Award - Tollwood Festival - Germania
 • Yes Group Health & Safety Innovation - Das Fest - Germania
 • Promoter Of The Year - Hörstmann Unternehmensgruppe - Germania
 • Coveted award for Excellence & Passion - Chris Kemp
 • Yourope Lifetime Achievement Award - Jean-Louis Brossard and Béatrice Macé - Franta

Untold Festival a fost în 2015 cel mai popular eveniment muzical din România. Aflat la prima ediție, festivalul din Cluj-Napoca a cumulat cele mai multe căutări de pe Google. Cu o campanie de promovare extrem de bine implementată și un line-up generos, ce a inclus nume mari precum Avicii și David Guetta, Untold a stârnit interesul a zeci de mii de spectatori, atât din țară, cât și de peste hotare.

Anul acesta, Untold se va desfășura în perioada 4 – 7 august. Primul artist confirmat la eveniment este Tiesto.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Oscar 2016: Ascultă piese populare propuse pentru Best Original Song (lista lungă a nominalizărilor) - AUDIO

Decernarea premiilor Oscar 2016 va avea loc pe 28 februarie 2016, până atunci criticii stabilind propriile predicții și liste de...

Închide