Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Untold a fost desemnat cel mai bun festival european

Untold a câștigat premiul celei mai râvnite categorii în cadrul galei European Festival Awards 2015. Pe 13 ianuarie, festivalul din Cluj-Napoca a fost desemnat Best Major European Festival.
Untold Festival

Untold Festival

După o singură ediție, Untold Festival a reușit să câștige trofeul celei mai importante categorii la European Festival Awards 2015. Desemnat Best Major European Festival în cadrul galei de pe 13 ianuarie, festivalul din Cluj-Napoca a concurat pentru acest premiu cu cele mai populare festivaluri din Europa: Sziget Festival (din Ungaria), Tomorrowland (din Belgia), Exit Festival (din Serbia).

European Festival Awards 2015 s-a desfășurat la Eurosonic Noorderslag din Groningen, evenimentul ajungând anul acesta la cea de-a 7-a ediție. La gală au fost prezenți și organizatorii festivalului Untold, care au mulțumit din Olanda fanilor de pretutindeni printr-un mesaj pe Facebook și o poză cu trofeul.

Vă mulțumim!!! Suntem fără cuvinte...---Thank you!!! We're speechless...

Posted by Untold Festival on Wednesday, January 13, 2016

Premiile din cadrul European Festival Awards de anul acesta au fost acordate pe baza voturilor publicului și a unei comisii de specialiști în domeniu. La această ediție s-au înregistrat peste 800.000 de voturi, fani din 50 de țări europene exprimându-și susținerea pentru evenimentul sau artistul favorit.

Untold a reușit anul acesta o performanță fără precedent în țara noastră, fiind primul festival din România care câștigă trofeul Best Major European Festival. Un alt festival din România premiat la această gală, dar într-o altă categorie, este Fusion. Festivalul organizat la Sibiu a câștigat în 2013 premiul pentru Best Small European Festival.

Lista completă a câștigătorilor din cadrul European Festival Awards 2015 poate fi consultată mai jos.

 • Best Major European Festival - Untold Festival - Romania
 • Best Medium-Sized European Festival - Volt Festival - Ungaria
 • Best Small European Festival - Happiness Festival - Germania
 • Best New European Festival - Lollapalooza Berlin - Germania
 • Best European Festival Line-Up - Sziget Festival - Ungaria
 • Best Indoor Festival - Les Transardentes - Belgia
 • Artist’s Favourite European Festival - Rock Werchter - Belgia
 • Best Newcomer - Hozier
 • Best Headliner - The Prodigy
 • Festival Anthem of the Year - Major Lazer - Lean On
 • Green Operations Award - Tollwood Festival - Germania
 • Yes Group Health & Safety Innovation - Das Fest - Germania
 • Promoter Of The Year - Hörstmann Unternehmensgruppe - Germania
 • Coveted award for Excellence & Passion - Chris Kemp
 • Yourope Lifetime Achievement Award - Jean-Louis Brossard and Béatrice Macé - Franta

Untold Festival a fost în 2015 cel mai popular eveniment muzical din România. Aflat la prima ediție, festivalul din Cluj-Napoca a cumulat cele mai multe căutări de pe Google. Cu o campanie de promovare extrem de bine implementată și un line-up generos, ce a inclus nume mari precum Avicii și David Guetta, Untold a stârnit interesul a zeci de mii de spectatori, atât din țară, cât și de peste hotare.

Anul acesta, Untold se va desfășura în perioada 4 – 7 august. Primul artist confirmat la eveniment este Tiesto.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Oscar 2016: Ascultă piese populare propuse pentru Best Original Song (lista lungă a nominalizărilor) - AUDIO

Decernarea premiilor Oscar 2016 va avea loc pe 28 februarie 2016, până atunci criticii stabilind propriile predicții și liste de...

Închide