Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

TOP 10: Cele mai populare concerte și festivaluri din 2015, după căutările pe Google

Pe final de an, Google ne oferă o imagine de ansamblu asupra celor mai populare concerte și festivaluri din 2015. Conform centralizării căutărilor pe Google, primele două poziții în topul popularității evenimentelor muzicale sunt ocupate de două premiere: Untold Festival (aflat la prima ediție) și concertul Robbie Williams.

Publicat

pe

Concertele și festivalurile anului 2015
Concertele și festivalurile anului 2015

Cel mai popular eveniment muzical al anului 2015 a fost Untold Festival. Aflat la prima ediție, festivalul din Cluj-Napoca a cumulat cele mai multe căutări de pe Google. Cu o campanie de promovare extrem de bine implementată și un line-up generos, ce a inclus nume mari precum Avicii și David Guetta, Untold a stârnit interesul a zeci de mii de spectatori, atât din țară, cât și de peste hotare.

Untold 2015 Aftermovie:

Concertul Robbie Williams din Piața Constituției se află pe poziția a doua în topul popularității. Artistul britanic a cântat pentru prima oară în România, concertul său făcând parte din turneul ”Let Me Entertain You”. La eveniment au participat în jur de 65.000 de spectatori.

Robbie Williams, Live la București, 17 iulie 2015

Evenimentul muzical ce completează podiumul este Electric Castle Festival. Marcând în 2015 cea de-a 3-a ediție, festivalul de la Castelul Banffy, de lângă Cluj-Napoca, i-a adus în România pentru prima oară pe tinerii băieți de la Rudimental. Line-up-ul a inclus și nume consacrate precum The Prodigy și Fatboy Slim.

În topul realizat pe baza căutărilor în Google se regăsesc și festivalurile Folk You și George Enescu, precum și concertele Andre Rieu, Joe Satriani și Violetta.

TOP 10: Cele mai populare concerte și festivaluri din 2015

  1. Untold Festival
  2. Concert Robbie Williams - Vezi galeria de poze de la concert
  3. Electric Castle 2015 - Vezi galeria de poze de la concert
  4. Folk You 2015
  5. Parov Stelar
  6. Concert Andre Rieu 2015 - Vezi galeria de poze de la concert
  7. Festivalul George Enescu 2015
  8. Joe Satriani - Vezi galeria de poze de la concert
  9. Airfield Festival
  10. Concert Violetta - Vezi galeria de poze de la concert

Topul cuprinde rezultatele agregate din două tipuri de liste de căutări:

  • Căutări în trend (populare): acestea sunt căutările care au înregistrat cea mai mare creștere de trafic în 2015, în comparație cu 2014;
  • Cele mai căutate: în această listă se regăsesc termeni care au înregistrat cel mai mare volum de căutări în 2015.
Comentează

Trending