Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

UNTOLD 2024 a fost programat pentru perioada 8-11 august

Cea de-a noua ediție a magiei UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, va avea loc în perioada 8-11 august 2024, în Cluj-Napoca. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Bebe Rexha in concert la Untold 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Festivalul UNTOLD își va deschide porțile universului său magic în perioada 8-11 august pentru sute de mii de fani și pentru cei mai mari artiști naționali și internaționali. Pe lângă cei mai mari DJ din lume, organizatorii spun că anul 2024 va aduce în lineup-ul festivalului artiști live în premieră pentru România, pe care fanii și-i doresc pe scena principală UNTOLD.

Cea de-a noua ediție va veni cu o poveste nouă, personaje pline de culoare, experiențe inedite și multe alte surprize pe care participanții le vor descoperi în universul UNTOLD.

Următoarele abonamente vor fi disponibile din 17 octombrie

Fanii UNTOLD care doresc să fie parte din cea de-a noua ediție a festivalului se pot înregistra pe site-ul festivalului. O nouă rundă de vânzări va avea loc pe data de 17 octombrie. În cele patru zile și patru nopți de festival, creatorii UNTOLD vor transforma Parcul Central din Cluj-Napoca într-o lume a diversității genurilor muzicale, care include live act-uri, show-uri ale celor mai cunoscuți artiști din cultura EDM, techno, tech-house, deep-house, house, trance, hip-hop, pop, drum’n’bass, trap, dubstep, trip-hop și multe altele.

În vara acestui an, cei mai mari artiști și DJ din lume au transformat Cluj-Arena într-un paradis al muzicii. În 2023, la festivalul UNTOLD au fost invitați cei mai cunoscuți artiști din lume: Imagine Dragons, David Guetta, Martin Garrix, Armin van Buuren, Alok, Alesso, Ava Max, Bebe Rexha, Eric Prydz, Fedde Le Grand, Ferg, French Montana, Justin Jesso, KSHMR, Olly Murs, Salvatore Ganacci, Steve Aoki, Thievery Corporation, Topic, Tujamo, WizTheMC, Years & Years sau Zhu.

Fiecare ediție a festivalului a oferit o poveste aparte, iar UNTOLD și-a câștigat recunoaștere internațională pentru show-urile uimitoare, producțiile vizuale impresionante și pentru artiștii și DJ de top din industria muzicală internațională.

În 2023, UNTOLD a urcat pe locul 6 în Top 100 Festivals, consolidându-și poziția ca unul dintre cele mai apreciate festivaluri din lume, și a reușit să ajungă în topul celor mai mari 3 festivaluri organizate în Europa, alături de Tomorrowland (Belgia) și Glastonbury (Marea Britanie).

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 8 august 2024

UNTOLD 2024

Loc
Cluj Arena

Trending