Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Peste 185.000 de oameni au participat la UNTOLD Dubai 2024

În cele patru zile și patru nopți de festival, UNTOLD Dubai a setat un record de participanți, peste 185.000 de fani din întreaga lume au ales să descopere, în premieră pentru Emiratele Arabe Unite, universul UNTOLD.

Publicat

pe

UNTOLD Dubai 2024
UNTOLD Dubai 2024 │ FOTO: Alive Coverage / UNTOLD

Peste 185.000 de oameni au celebrat prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai. Pasionații de muzică s-au lăsat cuceriți de show-urile electrizante ale unor unor artiști ca Tiesto, Hardwell, Armin van Buuren, Psy, G-Eazy, Ellie Goulding, Sebastian Ingrosso, Timmy Trumpet și mulți alții.

În felul acesta, UNTOLD, brand românesc născut la Cluj-Napoca, și-a respectat promisiunea făcută, aceea de a fi partenerul strategic al orașului Dubai în entertainment, și de a-l poziționa pe harta internațională a destinațiilor de festival.

Fiecare dintre cele patru zile ale festivalului UNTOLD au fost extraordinare pentru fanii care s-au bucurat de fiecare artist ajuns pe mainstage. Armin van Buuren, DJ-ul care ocupă locul 5 în Top 100 DJ Mag, a fost unul dintre cei mai așteptați headlineri din prima zi de festival, alături de senzația pop de origine britanică Ellie Goulding.

Cele patru zile de festival au fost ca o călătorie într-un univers în care singurele lucruri care au contat au fost conexiunea dintre oameni, muzica și emoția. Set-ul live al lui Tiesto a fost unul dintre cele mai așteptate momente de la prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai. Olandezul le-a mulțumit fanilor care au venit în EXPO City Dubai.

Unul dintre cei mai mari DJ ai lumii, Hardwell, a dus distracția la un alt nivel, cu un show exclusivist, plin de energie. Un adevărat vrăjitor al sound-ul big room house, Hardwell a inclus în set-ul său și o piesă în premieră, producție la care a colaborat cu Armin van Buuren.

Diplo, Jillionaire și Walshy Fire aka Major Lazer au fost o altă surpriză oferită de creatorii UNTOLD fanilor festivalului. Incluși de Billboard în clasamentul celor mai buni artiști din spectrul muzicii dance, americanii au dus noțiunea de show live la un alt nivel, publicul fiind parte din live-ul celor trei artiști.

Un alt artist așteptat de fani pe mainstage a fost americanul G-Eazy, iar maestrul stilului "future house", olandezul Don Diablo, a oferit un DJ set pregătit special pentru prima ediție UNTOLD Dubai.

UNTOLD Dubai a ridicat ștacheta pentru festivalurile internaționale de muzică, creând o experiență fără egal care îmbină perfect divertismentul, inovația și magia muzicii. Festivalul și-a lăsat amprenta asupra peisajului cultural din Dubai, pregătind terenul pentru edițiile viitoare care promit să ofere noi experiențe memorabile.

Trending