Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Piesă de vară în ritm de hip hop de la novicii NeLegitim&Metafora - AUDIO

”Fă-ți bagajele și pleac-acum!” este îndemnul tinerilor care s-au poreclit NeLegitim & Metafora. Noua lor piesă, Numai vara a fost lansată online și abordează un sound de hip hop, foarte popular în underground-ul românesc.
NeLegitim&Metafora

NeLegitim & Metafora

”Fă-ți bagajele și pleac-acum!” este îndemnul tinerilor care s-au poreclit NeLegitim & Metafora. Noua lor piesă, Numai vara a fost lansată online și abordează un sound de hip hop, foarte popular în underground-ul românesc. (audio mai jos)

NeLegitim&Metafora

NeLegitim & Metafora

NeLegitim & Metafora se descriu ca 2 băieți care nu urcă niciodată pe scenă cu temele nefăcute. Aceștia sunt fani underground și au început să lucreze în domeniul muzical din 2004. Cei doi susțin că sunt pregătiți pentru orice provocare și că nu se plafonează într-un singur gen muzical. Acest lucru se va vedea pe albumul de debut, la care lucrează în prezent.

Voi ce părere aveți? Promit cei doi artiști?

NeLegitim & Metafora - Numai vara

 

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Maroon 5 – One More Night - VIDEOCLIP

Maroon 5 a lansat noul videoclip One More Night, in care Adam Levine interpretează de această dată rolul unui boxer...

Închide