Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Maroon 5 – One More Night - VIDEOCLIP

Maroon 5 a lansat noul videoclip One More Night, in care Adam Levine interpretează de această dată rolul unui boxer care este împărțit între viața de familie și sportul pe care îl practică.
Maroon 5 - One More Night - Video

Maroon 5 - One More Night - Video

Urmărește-ne pe

Maroon 5 a lansat noul videoclip One More Night, in care Adam Levine interpretează de această dată rolul unui boxer care este împărțit între viața de familie și sportul pe care îl practică. (vezi video mai jos)

Maroon 5 - One More Night - Video

Maroon 5 - One More Night - Video (Foto: www.facebook.com)

Cântecul One More Night este construit având la bază celebrul conflict dintre minte, inimă și corp care deobicei vor lucruri diferite iar astfel de situații ne destabilizează. Clipul regizat de Peter Berg evidențiează mesajul piesei oferind un exemplu de viață și vine cu un final neașteptat.

Foto: Filmări One More Night

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

One More Night este al 2-lea extras de pe noul album Overexposed lansat la sfârșitul lunii iunie.

După rezultatele slabe în vânzări ale discului Hands All Over din 2010, Maroon 5 speră să revină în topuri cu noul material. Se pare că au mari șanse, luând în considerare reacțiile pozitive la primul single extras, Payphone care a debutat pe locul 3 în Billboard Hot 100 cu aproape 500.000 de copii vândute.

Clip Oficial: Maroon 5 - One More Night

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ian Astbury (The Cult) imediat după concert: O să văd GNR și apoi finala Euro 2012 - VEZI FOTO-VIDEO

Solistul trupei The Cult, Ian Astbury nu s-a grăbit după concertul susținut în această după amiază în cadrul festivalului Tuborg...

Închide