Urmărește-ne în Social Media

MIRA x JUNO - E Româncă

MIRA și JUNO colaborează din nou și lansează "E Româncă", o piesă care combină ritmurile moderne cu influențele folclorice, aducând un omagiu frumuseții și carismei femeilor românce. Te invităm să urmărești videoclipul muzical.

"E Româncă" a fost scrisă de MIRA, JUNO, Emilian Nechifor, Cezar Gună și produsă de Șerban Cazan și Angelo Trimbitas (REALM). Cu un vibe energic și refren captivant, piesa scoate în evidență farmecul unic al româncelor. "E Româncă" este lansată alături de un videoclip regizat de Quba.

"Am lansat <<E Româncă>>! Cu toții am auzit <<femei mai frumoase ca în România, mai rar vezi>> și într-adevăr, nu mă contrazic cu nimeni pe subiectul ăsta. Piesa aceasta s-a vrut continuarea piesei <<Ca-n România>> și mă bucur că ne-a ieșit o piesă pe care o putem dedica femeilor noastre românce.

Se spune că muzica este hrană și putem alege să consumăm ceea ce ne place, așa ca dacă ai chef de distracție, nu uita să dai tare boxa, altfel nu merge. Mulțumesc româncelor superbe din clip, echipei, fiindcă foarte mulți oameni sunt în spate, ei nu se văd, dar fără ei nu se poate, și lui JUNO că ești dat naibii de talentat și îți mulțumesc pentru acest feat!", a transmis MIRA.

MIRA este o artistă completă, cunoscută pentru versatilitatea sa și abilitățile vocale remarcabile. Hiturile sale, precum "Fete din Balcani", "Inima nebună" și "Uit de tine", au fost imediat apreciate de public și au strâns milioane de vizualizări pe YouTube. Însă MIRA nu s-a oprit aici - ea și-a extins influența și în afara granițelor țării. În 2024 a lansat prima piesă în limba spaniolă, "DURO", continuând succesul pieselor "Come with me", "Strawberry Heart" și "Bad Booty".

Artist complet, JUNO scrie, cântă, dansează și trăiește muzică. Are multiple colaborări cu artiști precum Smiley, Feli, Raluka, Nicole Cherry, Mario Fresh, MIRA și JO. Este cunoscut atât pentru single-uri precum "Rana mea", "Sufletul meu", "Cafea și tarot", "Roza", dar și colaborări pentru "Scumpă foc", "Toată noaptea" și "Mă mai ia", cea din urmă obținând locul 3 în MediaForest pe anul 2021.

În 2022, piesa "Scumpă foc" i-a adus lui JUNO și echipei sale premiul Best Music Video în cadrul Romanian Music Awards. În 2023, artistul a făcut furori în cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva" unde publicul l-a cunoscut pe JUNO - artistul complet, camelonic și plin de energie.

Comentarii

Concerte & turnee

AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry cântă la PROFM SuperGirl, un concert cadou de ziua femeii

PROFM SuperGirl, concertul dedicat tuturor doamnelor și domnișoarelor, revine cu o ediție de neratat pe 7 martie, de la ora 18:00, în ParkLake Shopping Center. Evenimentul adună artiști în vogă care vor electriza atmosfera cu cele mai ascultate hituri, într-un show cu multă muzică live, dans și surprize inedite.

Publicat

pe

AMI / MIRA / Andia
AMI / MIRA / Andia │ FOTO: capturi YouTube

Pe scenă vor urca nume sonore precum AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry, Adi Istrate, Mario Fresh și, alături de trioul matinal Drăcea, Bianca și Bogdan, vor da tonul distracției, gata să ofere o experiență memorabilă miilor de fani ai muzicii bune.

Bianca Purcărea, cea mai nouă membră din familia PROFM, este vocea care aduce doza de carismă și originalitate în timpul dimineților petrecute on air. Cunoscută pentru intervențiile savuroase din mediul online și de pe micile ecrane, Bianca promite să încânte audiența cu același vibe fresh și la PROFM SuperGirl.

Maestrul de ceremonii va fi și Bogdan Ciudoiu, care așteaptă cu nerăbdare să simtă entuziasmul publicului din ParkLake Shopping Center și să seteze ritmul celei mai cool petreceri de 8 Martie, PROFM Supergirl. Împărțit între două lumi, cea a radioului și cea a televiziunii, Bogdan pune pasiune în tot ceea ce face și adoră să se afle "la butoane", fie din postura de gazdă de eveniment, realizator de matinal sau prezentator TV.

De momentele pline de umor și porțiile serioase de râs, responsabil va fi cel mai amuzant dintre matinali, Bogdan Drăcea, actor îndrăgit de stand-up comedy, care vine pregătit cu o colecție spumoasă de glume numai bune de împărtășit.

Din rețeta unei seri de neuitat, nu vor lipsi numeroase surprize pentru public, iar super fetele prezente la eveniment vor fi răsfățate cu muzica preferată, dedicații, cadouri și atmosfera inconfundabilă garantată de gașca PROFM.

Intrarea este gratuită și concertul va fi transmis în direct pe conturile de Instagram și TikTok PROFM România.

Citește în continuare