Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

E.M.I.L., East Roots și Coma vor cânta la Stufstock 2012

După The Subways, Dubioza Kolektiv și Dub Incorporation, a venit vremea românilor E.M.I.L., East Roots şi Coma să-şi treacă numele pe afişul Festivalului Stufstock 2012.
coma-concert-la-linkin-park_2185

Coma, live in deschiderea concertului Linkin Park la Bucuresti

După The Subways, Dubioza Kolektiv și Dub Incorporation, a venit vremea românilor E.M.I.L., East Roots şi Coma să-şi treacă numele pe afişul Festivalului Stufstock 2012. Evenimentul va avea loc în perioada 23-29 iulie în Vama Veche.

coma-concert-la-linkin-park_2185

Coma, live in deschiderea concertului Linkin Park la Bucuresti

E.M.I.L. a luat fiinţă în 2000, promovând o combinaţie muzicală de punk, rock și ska. În 2003 a apărut primul material discografic din cariera trupei, EP-ul Cocktail Verde, care conţine 7 piese compuse în cel mai curat stil punk-rock/ska. În 2005 a apărut discul Rom, Fum şi Vanilie, vândut în 700 de exemplare chiar din seara lansării. Piesa Doi, extrasă de pe acest album, a ajuns pe prima poziţie în topurile de profil româneşti, bucurându-se de susţinerea publicului. În toamna lui 2010 E.M.I.L. a lansat DVD-ul documentar numit 10 ANI DE ABUZURI, EXCESE I IMORALITĂŢI, material promovat prin turneul naţional cu acelaşi nume.

Coma a fost înființată în 1999 de șase tineri din București. Prima apariție pe scenă a fost în anul 2000, la Timișoara, în cadrul StudentFest. Primul album, Somn apare în 2001 via A&A Records. După o pauză de 5 ani este lansat al doilea material discografic, Nerostitele, catalogat drept un album al colaborărilor pentru că în piesele înregistrate îi întâlnim pe Adrian Despot (Vița de Vie), Brugner și pe Bill Gould (basistul Faith No More). De-a lungul timpului, Coma a deschis multe concerte importante – Sepultura (2003), Soulfly (2004), Deftones (2006), Therapy? (2007). Anul 2008 a marcat lansarea albumului unplugged Coma Light pe care băieții l-au pus la dispoziția fanilor gratuit online și prin revista Sunete.

East Roots a luat naştere în 2009, în Bucureşti, cântând drum&bass, reggae, ska, dubstep şi dancehall, cu pasaje de sitar sau nai. Proiectul East Roots provoacă publicul la un dialog interior, mesajul pieselor demolând mentalități și trenduri distructive. La începutul acestui an trupa a pus pe piaţă albumul de debut From The East to the West, al cărui turneu naţional se dovedeşte a fi de un real succes. Albumul include piesele S.O.S. şi Take Over, difuzate intens de radiourile româneşti.

Biletele la acest eveniment sunt valabile pentru zilele de concert din 27 și 28 iulie şi pot fi achiziţionate de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, myticket.ro şi bilete.ro, la următoarele preţuri:

  • 65 lei - biletul/zi
  • 99 lei - abonamentul pe 2 zile

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre ComaEMIL
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Grimus deschide concertul Roxette de la Cluj

Grimus va cânta în deschiderea concertului pe care trupa Roxette îl va susţine pe 19 iulie pe stadionul Cluj Arena.

Închide