Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

E.M.I.L., East Roots și Coma vor cânta la Stufstock 2012

După The Subways, Dubioza Kolektiv și Dub Incorporation, a venit vremea românilor E.M.I.L., East Roots şi Coma să-şi treacă numele pe afişul Festivalului Stufstock 2012.
coma-concert-la-linkin-park_2185

Coma, live in deschiderea concertului Linkin Park la Bucuresti

După The Subways, Dubioza Kolektiv și Dub Incorporation, a venit vremea românilor E.M.I.L., East Roots şi Coma să-şi treacă numele pe afişul Festivalului Stufstock 2012. Evenimentul va avea loc în perioada 23-29 iulie în Vama Veche.

coma-concert-la-linkin-park_2185

Coma, live in deschiderea concertului Linkin Park la Bucuresti

E.M.I.L. a luat fiinţă în 2000, promovând o combinaţie muzicală de punk, rock și ska. În 2003 a apărut primul material discografic din cariera trupei, EP-ul Cocktail Verde, care conţine 7 piese compuse în cel mai curat stil punk-rock/ska. În 2005 a apărut discul Rom, Fum şi Vanilie, vândut în 700 de exemplare chiar din seara lansării. Piesa Doi, extrasă de pe acest album, a ajuns pe prima poziţie în topurile de profil româneşti, bucurându-se de susţinerea publicului. În toamna lui 2010 E.M.I.L. a lansat DVD-ul documentar numit 10 ANI DE ABUZURI, EXCESE I IMORALITĂŢI, material promovat prin turneul naţional cu acelaşi nume.

Coma a fost înființată în 1999 de șase tineri din București. Prima apariție pe scenă a fost în anul 2000, la Timișoara, în cadrul StudentFest. Primul album, Somn apare în 2001 via A&A Records. După o pauză de 5 ani este lansat al doilea material discografic, Nerostitele, catalogat drept un album al colaborărilor pentru că în piesele înregistrate îi întâlnim pe Adrian Despot (Vița de Vie), Brugner și pe Bill Gould (basistul Faith No More). De-a lungul timpului, Coma a deschis multe concerte importante – Sepultura (2003), Soulfly (2004), Deftones (2006), Therapy? (2007). Anul 2008 a marcat lansarea albumului unplugged Coma Light pe care băieții l-au pus la dispoziția fanilor gratuit online și prin revista Sunete.

East Roots a luat naştere în 2009, în Bucureşti, cântând drum&bass, reggae, ska, dubstep şi dancehall, cu pasaje de sitar sau nai. Proiectul East Roots provoacă publicul la un dialog interior, mesajul pieselor demolând mentalități și trenduri distructive. La începutul acestui an trupa a pus pe piaţă albumul de debut From The East to the West, al cărui turneu naţional se dovedeşte a fi de un real succes. Albumul include piesele S.O.S. şi Take Over, difuzate intens de radiourile româneşti.

Biletele la acest eveniment sunt valabile pentru zilele de concert din 27 și 28 iulie şi pot fi achiziţionate de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, myticket.ro şi bilete.ro, la următoarele preţuri:

  • 65 lei - biletul/zi
  • 99 lei - abonamentul pe 2 zile

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre ComaEMIL
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Grimus deschide concertul Roxette de la Cluj

Grimus va cânta în deschiderea concertului pe care trupa Roxette îl va susţine pe 19 iulie pe stadionul Cluj Arena.

Închide