Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

The Subways și Dubioza Kolektiv concertează la Stufstock 2012

Festivalul Stufstock 2012 va avea loc în perioada 23-29 iulie pe plaja din Vama Veche. Ediţia cu numărul 10 a evenimentului îi are pe afiş până acum pe The Subways... Continuare »
Stufstock 2012

Stufstock 2012Festivalul Stufstock 2012 va avea loc în perioada 23-29 iulie pe plaja din Vama Veche. Ediţia cu numărul 10 a evenimentului îi are pe afiş până acum pe The Subways şi pe Dubioza Kolektiv.

The Subways a luat naştere în anul 2005, promovând indie-rockul. Piesa „Rock & Roll Queen” de pe albumul de debut a fost inclusă pe coloana sonoră a unor producţii cinematografice ca „Live Free or Die Hard”, serialul „The O.C.” şi în filmul „RocknRolla” al lui Guy Ritchie. Trupa a lansat până acum trei albume de studio – „Young For Eternity” (2005), „All or Nothing” (2008) şi „Money & Celebrity” (2011) şi a concertat pe aceeaşi scenă cu Foo Fighters şi a susţinut reprezentaţii la festivaluri precum Reading and Leeds, Glastonbury, T in the Park, Download și Oxegen.

Dubioza Kolektiv a apărut în 2003 în Bosnia din necesitatea de a exista o voce care să exprime problemele societății bosniace și de a arăta lumii că stereotipiurile din mass-media nu exprimă realitatea civică. Dubioza kolektiv cântă despre pace, înțelegere, revoltă împotriva sistemului politic. Este conectată și implicată în problemele sociale și civice. Versurile formației sunt directe, dure, dar sincere. Dubioza Kolektiv este un protest muzical, în care lumea se regăsește chiar dacă este din Şerbia, România, Germania sau Spania.

Echipa InfoMusic a stat de vorbă cu basistul de la Dubioza Kolektiv, Vedran Mujagić, cu doar câteva ore înainte de concertul pe care trupa l-a susținut în Silver Church pe 25 ianuarie 2012. - Interviul cu Vedran Mujagić.

Dacă ai ratat super-petrecera Dubioza, poți găsi pe site impresii, galeria foto și filmări de la concert.

Stufstock a evoluat de la o noapte de muzică românească la o săptămână de concerte, film, teatru şi distracţie, reunind până la cea de-a zecea ediţie artişti şi spectatori din toată lumea. În cele 9 ediții, 200.000 de vizitatori au trecut porţile festivalului, 14 scene au fost instalate în diferite colţuri ale localităţii Vama Veche, 48 de artişti străini au cântat în faţa publicului român, 86 de trupe autohtone s-au prezentat la apel, peste 100 de lungmetraje şi scurtmetraje au fost proiectate sub cerul liber şi peste 700 de voluntari au participat la diverse acţiuni de informare şi ecologizare iniţiate de Stufstock.

 

 

Citește mai multe despre Dubioza Kolektiv
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fleetwood Mac nu mai concertează niciodată!?

Mic Fleetwood, fondatorul trupei Fleetwood Mac a mărturisit că nu crede că formația va mai pleca într-un turneu vreodată. Bateristul...

Închide