Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Dub Incorporation la Stufstock 2012

Dub Incorporation este cel mai nou nume anunţat în line-up-ul ediţiei din acest an a Festivalului Stufstock, desfăşurat în perioada 23-29 iulie la Vama Veche.
Dub Incorporation concerteaza la Stufstock 2012

Dub Incorporation este cel mai nou nume anunţat în line-up-ul ediţiei din acest an a Festivalului Stufstock, desfăşurat în perioada 23-29 iulie la Vama Veche. Trupa se alătură astfel celor de la The Subways și Dubioza Kolectiv, confirmaţi anterior.

Dub Incorporation concerteaza la Stufstock 2012
Dub Incorporation, una dintre cele mai cunoscute trupe de muzică reggae din lume, îi va încânta pe vamaioți pe 27 iulie cu un show ce va cuprinde piese cunoscute de pe cele 5 albume de studio lansate până acum.

Trupa a luat naştere în 1997 în Franţa şi încă de atunci a combinat cu succes muzica reggae cu o serie de stiluri precum dancehall, dub, ska şi chiar rap.

Citește mai multe despre Dubioza Kolektiv
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dj Undoo, mix special pentru B'Estfest 2012 - AUDIO

Pe 31 august, club Fabrica va găzdui primul pre-party oficial B'Estfest Summer Camp. Dj Undoo a pregatit un mix special...

Închide