Urmărește-ne în Social Media

Passenger & Gregory Alan Isakov - Kathy's Song (cover Simon & Garfunkel)

Passenger continuă seria cover-urilor cu o piesă din repertoriul duo-ului Simon & Garfunkel - "Kathy's Song". Noua versiune a melodiei este acompaniată de un videoclip filmat în Paris.

Deși se află în perioada de promovare a noului album “Young as the Morning Old as the Sea”, Passenger a dorit să împărtășească fanilor o piesă ce nu se află pe disc. Recent, artistul britanic a înregistrat un cover după piesa ”Kathy's Song”, din repertoriul duo-ului Simon & Garfunkel. Melodia este înregistrată împreună cu Gregory Alan Isakov și este prezentată publicului împreună cu un videoclip regizat de Bryan Dos Reis.

Discul “Young as the Morning Old as the Sea” a fost lansat pe 23 septembrie. LP-ul a debutat pe prima poziție în topurile albumelor din Australia, Noua Zeelandă, Suedia și Marea Britanie.

Printr-un timbru distinctiv și o piesă încărcată de emoție, Michael David Rosenberg, cunoscut sub pseudonimul Passenger, a reușit în 2013 să se facă auzit la nivel internațional. Piesa „Let Her Go” a fost Number One în 17 țări, înregistrând vânzări de peste un milion de copii în UK și peste 3 milioane de copii în Statele Unite.

Interesant este faptul că piesa care i-a adus recunoașterea exista pe piață deja de aproape un an înainte de a ajunge să facă furori în topuri și să fie difuzată constant de posturile de radio. „Let Her Go” a fost asemenea unei comori ascunse, a cărei valoare a fost recunoscută de public doar după ce a fost expusă în diverse reclame.

Comentarii