Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Videoclip oficial: Metallica - Atlas, Rise!

Urmărește clipul video pentru piesa Metallica - Atlas, Rise! - cel de-al treilea single de pe albumul "Hardwired...to Self-Destruct"!

Respectându-și promisiunea, veteranii din Metallica au lansat de Halloween piesa "Atlas, Rise!", cel de-al treilea single de pe albumul "Hardwired...to Self-Destruct", după "Moth Into Flame" și "Hardwired". Melodia a fost prezentată fanilor prin intermediul unui clip din studio, ce mixează înregistrări, repetiții și alte elemente de making of, în care apar toți membrii formației.

"Hardwired...to Self-Destruct" - cel de-al 11-lea material de studio al formației - va fi lansat pe 18 noiembrie 2016. Discul aduce 12 piese noi, compuse de James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett și Robert Trujillo. Totodată, materialul marchează o premieră în lunga carieră a formației Metallica: este primul disc lansat prin intermediul propriei case de discuri, Blackened Recordings.

Înregistrările pentru noul album Metallica au început în 2011, trupa lucrând pentru acest material împreună cu producătorul Greg Fidelman, de care Lars Ulrich este extrem de mulțumit. Fidelman a mai colaborat cu trupa pentru albumele ”Lulu” și ”Death Magnetic”, producând și mixând discuri și pentru Black Sabbath, Slayer, Red Hot Chili Peppers și Neil Diamond.

Citește mai multe despre Metallica
Videoclipuri cu Metallica
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE