Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Metallica - Atlas, Rise!

Urmărește clipul video pentru piesa Metallica - Atlas, Rise! - cel de-al treilea single de pe albumul "Hardwired...to Self-Destruct"!

Respectându-și promisiunea, veteranii din Metallica au lansat de Halloween piesa "Atlas, Rise!", cel de-al treilea single de pe albumul "Hardwired...to Self-Destruct", după "Moth Into Flame" și "Hardwired". Melodia a fost prezentată fanilor prin intermediul unui clip din studio, ce mixează înregistrări, repetiții și alte elemente de making of, în care apar toți membrii formației.

"Hardwired...to Self-Destruct" - cel de-al 11-lea material de studio al formației - va fi lansat pe 18 noiembrie 2016. Discul aduce 12 piese noi, compuse de James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett și Robert Trujillo. Totodată, materialul marchează o premieră în lunga carieră a formației Metallica: este primul disc lansat prin intermediul propriei case de discuri, Blackened Recordings.

Înregistrările pentru noul album Metallica au început în 2011, trupa lucrând pentru acest material împreună cu producătorul Greg Fidelman, de care Lars Ulrich este extrem de mulțumit. Fidelman a mai colaborat cu trupa pentru albumele ”Lulu” și ”Death Magnetic”, producând și mixând discuri și pentru Black Sabbath, Slayer, Red Hot Chili Peppers și Neil Diamond.

Citește mai multe despre Metallica
Videoclipuri cu Metallica
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE