Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Metallica - Atlas, Rise!

Urmărește clipul video pentru piesa Metallica - Atlas, Rise! - cel de-al treilea single de pe albumul "Hardwired...to Self-Destruct"!

Respectându-și promisiunea, veteranii din Metallica au lansat de Halloween piesa "Atlas, Rise!", cel de-al treilea single de pe albumul "Hardwired...to Self-Destruct", după "Moth Into Flame" și "Hardwired". Melodia a fost prezentată fanilor prin intermediul unui clip din studio, ce mixează înregistrări, repetiții și alte elemente de making of, în care apar toți membrii formației.

"Hardwired...to Self-Destruct" - cel de-al 11-lea material de studio al formației - va fi lansat pe 18 noiembrie 2016. Discul aduce 12 piese noi, compuse de James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett și Robert Trujillo. Totodată, materialul marchează o premieră în lunga carieră a formației Metallica: este primul disc lansat prin intermediul propriei case de discuri, Blackened Recordings.

Înregistrările pentru noul album Metallica au început în 2011, trupa lucrând pentru acest material împreună cu producătorul Greg Fidelman, de care Lars Ulrich este extrem de mulțumit. Fidelman a mai colaborat cu trupa pentru albumele ”Lulu” și ”Death Magnetic”, producând și mixând discuri și pentru Black Sabbath, Slayer, Red Hot Chili Peppers și Neil Diamond.

Citește mai multe despre Metallica
Videoclipuri cu Metallica
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE