Urmărește-ne în Social Media

The Killers - Caution

The Killers a lansat un videoclip pentru noul single "Caution". Trupa din Las Vegas spune o poveste de orăşel american, într-un veritabil scurt metraj. Parţial "Stranger Things", parţial poveste adolescentină de iubire, acest clip poate fi urmărit în articol.

Brandon Flowers şi colegii săi au lansat prin "Caution" o piesă cu mult ecou şi un chorus amplu, cu care vor umple arenele din toată lumea. Este o piesă perfect fredonabilă, care în ciuda titlului, are o nebunie tinerească asociata rebeliunii adolescentine ilustrate în clip. Dacă vi se pare că se conturează în clip o poveste mai amplă, nu vă înşelaţi. Materialul vizual este doar un crâmpei dintr-un scurt metraj la care trupa a colaborat cu regizorul Sing Lee. Scurt metrajul va debuta prin Apple Music în curând.

Miezul poveştii stă în jurul celor doi protagonişti: adolescenţi care se pregătesc să meargă la un bal de liceu la care cântă chiar The Killers. "Caution" este un single de pe viitorul album The Killers, "Imploding the Mirage". Piesa lasă în urma elementele disco ale lui "The Man" şi sensibilitatea lui "Wonderful Wonderful" din 2017, pentru o abordare synth-rock. Bonus: avem şi un solo de la legenda Fleetwood Mac, chitaristul Lindsey Buckingham. Brandon Flowers este din nou imaginea rebelilor fără o cauză şi creatorul imnului lor.

"Imploding the Mirage" este albumul cu numărul 6 din discografia The Killers, cea mai de succes trupă din Nevada. Este succesorul lui "Wonderful Wonderful" din 2017 şi a fost produs de trupă, alături de Shawn Everett şi Jonathan Rado de la Foxygen. Este primul LP Killers compus şi înregistrat de la părăsirea oraşului Las Vegas. Va sosi pe 29 mai, iar trupa va începe un turneu global de promovare, dacă le permite actuala pandemie. În acest moment artiştii au programat un gig în Australia în noiembrie, dar deocamdată nu au pus în vânzare bilete în această situaţie incertă.

The Killers au rămas activi în media şi social media în ultima vreme. Gazda de talk show Jimmy Kimmel a postat un monolog zilnic numit "Quarantine Minilogue", iar în ultimul episod apar şi solistul Brandon Flowers şi Ronnie Vannnuci Jr, toboşarul trupei. Aceştia au cântat noua piesă în baia lui Kimmel. Flowers a mai postat şi un tutorial de spălat corect pe mâini recent, pentru a inspira lumea să facă asta pe durata pandemiei Covid-19.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

The Killers anunţă un nou album, "Pressure Machine" şi oferă un teaser video

The Killers e gata să ne aducă o mostră proaspătă de rock din deşert, odată cu lansarea noului său album. Acesta este al şaptelea LP al formaţiei, se numeşte "Pressure Machine" şi va sosi în august 2021. Se bazează pe experienţele solistului Brandon Flowers din copilărie şi avem detalii despre disc mai jos.

Publicat

pe

Teaser album The Killers Pressure Machine
Teaser album The Killers Pressure Machine │ FOTO: The Killers

Pe 19 iulie 2021, trupa The Killers anunţa că va reveni în august 2021 cu al şaptelea album din discografie, "Pressure Machine". Formaţia din Las Vegas ne va oferi acest material prin casa de discuri EMI pe 13 august. A fost un proiect neaşteptat, apărut ca urmare a pauzei de la concerte şi turnee provocată de pandemie în ultimul an. Formaţia avea teoretic un turneu programat pentru a promova LP-ul lansat în 2020, "Imploding The Mirage", dar totul a picat din cauza virusului. Cu timpul liber rămas, Brandon Flowers and co au început să lucreze la muzică nouă.

Iată ce a declarat Flowers despre proiect:

Totul s-a oprit şi era pentru prima oară după mult timp când am fost confruntat cu tăcerea. Şi din acea linişte a început să înflorească acest disc, plin de piese care ar fi fost altminteri prea tăcute şi înecate de sunetul tipic al discurilor Killers.

Ni se promite cel mai personal material discografic de până acum, Brandon integrând în el povesti din copilăria sa în orăşelul adormit Nephi din Utah. Dacă nu ar fi fost industria auto care să revitalizeze oraşul, Nephi ar fi rămas la nivelul anilor '50, conform solistului. Acesta a descoperit în această perioadă de soul searching momente dureroase pe care nu le lămurise complet.

Chitaristul The Killers din turnee, Dave Keuning a recunoscut recent că trupa are deja un "început bun" pentru albumul cu numărul 8, deci creativitatea este debordantă pentru acest grup. Mai jos puteţi vedea şi un teaser pentru "Pressure Machine":

Pare să adune povesti din orăşelul Nephi, drame ale copiilor, vârstnicilor, momente de însingurare şi alienare. Judecând după fundalul acestui clip, ne aşteptam să auzim multe elemente orchestrale pe noul LP, mai ales viori. Orăşelul Nephi are o populaţie de 5300 de persoane, nu are semafoare şi trăieşte de pe urma unei fabrici de cauciuc şi a culturii de cereale.

Paralela dintre Brandon Flowers izolat în pandemie şi oraşul de provincie izolat de lume e puternică.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6