Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Videoclip oficial: The Killers - My Own Soul’s Warning

Trupa The Killers merge împotriva instinctului, dar în direcția emoției. Noul videoclip ”My Own Soul’s Warning” ne introduce într-o nouă poveste, ce ni se va dezvălui pe deplin pe parcursul mai multor episoade.

The Killers ne prezintă piesa ce deschide albumul "Imploding the Mirage", lăsând publicul să urmeze încă o dată calea versurilor metaforice și timbrul emblematic al vocalistului Brandon Flowers. "My Own Soul’s Warning" este o piesă ce-i poartă semnătura, mesajul transmis părând a fi unul extrem de personal.

"I tried to go against my own soul’s warning/ But in the end, something just didn’t feel right" ("Am vrut să merg împotriva intuiției mele / Dar în final am simțit că ceva nu este în regulă"), cântă Brandon în debutul noii piese The Killers, ulterior piesa devenind criptică și ceva mai dramatică, păstrând totuși beat-ul energic și cumva optimist, adesea regăsit în piesele trupei.

Noul album The Killers și cel de-al șaselea din cariera trupei a fost înregistrat fără chitaristul Dave Keuning, dar alături de o serie de muzicieni invitați, precum Lindsey Buckingham, K.D. Lang, Weyes Blood, Adam Granduciel de la The War on Drugs și Blake Mills. Discul "Imploding the Mirage" va fi lansat pe 21 august, anunțul venind odată cu lansarea noului videoclip "My Own Soul’s Warning".

"Covid-19 ne-a dat peste cap. Dar am perseverat. Oameni buni, marcați-vă calendarele. "Imploding the Mirage" va fi lansat pe 21 august", a transmis formația într-o postare pe Instagram, dezvăluind și artwork-ul noului album.

Tracklist "Imploding the Mirage" - The Killers:

  1. "My Own Soul's Warning"
  2. "Blowback"
  3. "Dying Breed"
  4. "Caution"
  5. "Lightning Fields"
  6. "Fire in Bone"
  7. "Running Towards a Place"
  8. "My God"
  9. "When the Dreams Run Dry"
  10. "Imploding the Mirage"

Citește mai multe despre The Killers
Videoclipuri cu The Killers
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE