Urmărește-ne în Social Media

Sting - If It’s Love

"If It’s Love" este definiția pe care Sting o oferă sentimentului nelipsit din viețile noastre. Iubirea lui Sting este euforică și incurabilă, așa cum unii dintre noi am constatat deja. Pentru a-i da un contur vizibil, muzicianul a apelat la o altă formă de artă, în videoclipul piesei publicul putând admira diverse cupluri manifestându-și iubirea prin intermediul pașilor de dans.

"Cu siguranță nu sunt primul compozitor care compară începutul și finalul unei relații de iubire cu o boală incurabilă, și nici nu voi fi ultimul. "If It’s Love" este contribuția mea la această dogmă în care tropiile simptomelor metaforice, a diagnosticelor și pur și simplu a nepriceperii noastre sunt suficient de familiare pentru a ne face pe toți să zâmbim cu tristețe", a explicat Sting.

Noua piesă se regăsește pe viitorul album al muzicianului, un LP scris în perioada pandemiei, ce despică teme precum "pierderea unor persoane dragi, separare, carantină și puternice dezechilibre sociale și politice". Intitulat "The Bridge", discul apare pe piață pe 19 noiembrie, Sting plănuind să-l promoveze în cadrul unor show-uri în Las Vegas. Rezidența sa debutează pe 29 octombrie.

Tracklist "The Bridge" - Sting: 

 1. Rushing Water
 2. If It's Love
 3. The Book Of Numbers
 4. Loving You
 5. Harmony Road
 6. For Her Love
 7. The Hills On The Border
 8. Captain Bateman
 9. The Bells Of St. Thomas
 10. The Bridge
 11. Waters of Tyne
 12. Captain Bateman's Basement
 13. (Sittin 'On) The Dock of the Bay

Publicat

pe

Comentarii