Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

Sting - Por Su Amor (Lyric Video)

Sting a lansat "Por Su Amor", o piesă captivantă, în limba spaniolă. Noua lansare este acompaniată de un lyric video disponibil în articol.

Publicat

pe

Piesa este o adaptare a melodiei "For Her Love", care este prezentă pe cel mai recent album al artistului, "The Bridge". Sting are o istorie impresionantă în ceea ce privește interpretarea pieselor în mai multe limbi, lansând în 1987 EP-ul "Nada Como el Sol", în care acesta cântă în spaniolă și portugheză.

"Por Su Amor" este inspirată de California Baja și golful California, care prezintă peisaje uluitoare. Artistul va avea premiera noului său single în cadrul unui show special la "Premio Lo Nuestro", cea de-a 34-a ediție a celui mai longeviv show de premii din muzica latino, difuzat pe 24 februarie pe Univsion.

Versurile melodiei au fost scrise Martin Kierszenbaum, iar producția a fost realizată de Dominic Miller la chitară și Martin Kierszenbaum. În plus, vocea artistei Hannah Brier poate fi și ea auzită pe melodie. "Por Su Amor" a fost mixată de Robert "Hitmixer" Orton și masterizată de Gene Grimaldi.

Cel mai recent album al lui Sting, "The Bridge", a fost lansat la nivel mondial pe 19 noiembrie și prezintă prolificitatea și diversitatea sa în materie de compoziție. Scrisă și înregistrată într-un an de pandemie globală, această nouă colecție îl găsește pe Sting meditând asupra pierderilor personale, separării, perturbării, lockdownului și tulburărilor sociale și politice extraordinare. Reprezentând diferite etape și stiluri din întreaga sa carieră de neegalat și inspirându-se din genuri precum rock n' roll, jazz, muzică clasică și folk, albumul eclectic prezintă sunetul chintesențial al lui Sting pe piese pop-rock.

Trending