Urmărește-ne în Social Media

Sting - Rushing Water

Sting împărtășește publicului o nouă piesă de pe albumul "The Bridge", creat în pandemie. "Rushing Water" este aici pentru a ne limpezi mintea confuză.

Cu versuri ce dau senzația unui monolog interior, Sting descrie starea sa emoțională, livrând mesajul asemenea unui discurs. "Rushing Water" este un imn al gândurilor declanșate de pandemie, dar și al concluziilor trase de muzician.

"Piesa "Rushing Water" este un punct bun de plecare pentru un album care își propune să conecteze toate diferențele mărunte care ne separă", a explicat Sting.

Compusă de artist împreună cu Martin Kierszenbaum și Gavin Brown, piesa beneficiază de un videoclip regizat de Eric Ryan Anderson. Melodia se regăsește pe albumul "The Bridge", la care Sting a lucrat intens în perioada pandemiei. Noile piese au fost înregistrate în studiouri din Bahamas, New York şi alte zone de pe glob, apelându-se, inevitabil, și la Zoom.

"The Bridge" apare pe piață pe 19 noiembrie, Sting plănuind să-l promoveze în cadrul unor show-uri în Las Vegas. Rezidența sa debutează pe 29 octombrie.

Tracklist "The Bridge" - Sting: 

 1. Rushing Water
 2. If It's Love
 3. The Book Of Numbers
 4. Loving You
 5. Harmony Road
 6. For Her Love
 7. The Hills On The Border
 8. Captain Bateman
 9. The Bells Of St. Thomas
 10. The Bridge
 11. Waters of Tyne
 12. Captain Bateman's Basement
 13. (Sittin 'On) The Dock of the Bay
Comentarii