Urmărește-ne în Social Media

Sting & Shaggy - Gotta Get Back My Baby

Colaborarea dintre Shaggy și Sting continuă cu un videoclip haios, filmat pentru piesa ”Gotta Get Back My Baby”. Regizat de Michael Garcia, clipul este inspirat de filmele cu polițiști de genul ”Miami Cops”.

Sting se întoarce în ”The Police” preț de un videoclip. Alături de Shaggy, rockerul pozează în polițist, cei doi fiind colegi de breaslă într-un clip amuzant ce pare să ridiculizeze serialele proaste de acțiune. Șeful celor doi în videoclip este Steven Bauer, actor recunoscut pentru rolurile din ”Scarface” și ”Breaking Bad”.

Gotta Get Back My Baby” este extras de pe albumul ”44/876”, lansat de Shaggy și Sting pe 20 aprilie, prin intermediul Interscope / A&M Records. Albumul reflectă iubirea celor doi pentru Jamaica - muzica locului, spiritul oamenilor și vibranta sa cultură.

44/876” a fost un proiect ce s-a născut dintr-o colaborare organică, având ca punct de plecare o sugestie a managerului lui Sting, Martin Kierszenbaum.

”Martin este managerul meu și a fost la un moment dat A&R-ul lui Shaggy, așa că ne știam de multă vreme. A avut o suspiciune sau a intuit că eu și Shaggy ne vom înțelege și că vom avea multe lucruri în comun, iar intuiția sa a fost corectă. Ne-am întâlnit de câteva ori, iar când am început să lucrăm împreună ne-am dat seama că va fi mult mai distractiv să facem mai mult decât o piesă împreună. (...) Cred că la un moment dat a devenit clar că avem material destul pentru un album, iar acela a fost un moment extraordinar. Până atunci, însă, ne-am distrat de minune”, a povestit Sting într-un interviu acordat publicației online reggaeville.com.

Comentarii