Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Sore - Sărută-mă și taci

Sore lansează "Sărută-mă și taci", o piesă pentru femeile asumate și curajoase. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

"Sărută-mă și taci” nu este doar altă piesă de dragoste. E un cântec care vorbește deschis despre asumare, despre curajul de a arată cine ești și ce simți.

“Consider că o fată trebuie să aibă curajul de a spune ce își dorește, fie că vorbim despre carieră sau despre viața personală. De aceea, atunci când am scris <Sărută-mă și taci>, am vrut să subliniez exact motto-ul după care eu mă ghidez zi de zi: Cred că dincolo de tatonarea dintre doi oameni și de limbajul non-verbal, putem oricând să acționăm”, povestește Sore despre mesajul piesei.

Videoclipul a fost regizat de Ionuț Trandafir, cu care artista a colaborat și pentru clipul piesei “Dintr-o mie de femei”.

“Dragostea e de multe ori ca o joacă, iar în videoclip am vrut să pun în lumina acest lucru. Jocul din relație prinde contur prin cătușele în jurul cărora se nasc tachinări sau alinturi, că într-un duel al iubirii dintre un El și o Ea”, rezumă regizorul povestea clipului.

Sore a lansat hituri ca ”Different”, “Beautiful life”, “Dor să-ți fie dor”, “Când vremea e rea” sau “Noapte caldă” în duet cu Bere Gratis, cu primele locuri în topurile muzicale și milioane de vizualizări pe YouTube. Luna trecută ne-a încântat cu cel mai recent single al ei, “Dintr-o mie de femei” care, într-un timp scurt, a depășit 3 milioane de vizualizări pe YouTube, iar de curând a început o serie inspirațională de interviuri cool cu “Fete rebele” pe propriul canal de YouTube.

„Sărută-mă și taci” este compusă de Sore împreună cu Smiley, Jean Gavril, Șerban Cazan și Florin Boka, în studiourile HaHaHa Production.

Citește mai multe despre Sore
Videoclipuri cu Sore
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE