Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Videoclip oficial: Sore - Sărută-mă și taci

Sore lansează "Sărută-mă și taci", o piesă pentru femeile asumate și curajoase. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

"Sărută-mă și taci” nu este doar altă piesă de dragoste. E un cântec care vorbește deschis despre asumare, despre curajul de a arată cine ești și ce simți.

“Consider că o fată trebuie să aibă curajul de a spune ce își dorește, fie că vorbim despre carieră sau despre viața personală. De aceea, atunci când am scris <Sărută-mă și taci>, am vrut să subliniez exact motto-ul după care eu mă ghidez zi de zi: Cred că dincolo de tatonarea dintre doi oameni și de limbajul non-verbal, putem oricând să acționăm”, povestește Sore despre mesajul piesei.

Videoclipul a fost regizat de Ionuț Trandafir, cu care artista a colaborat și pentru clipul piesei “Dintr-o mie de femei”.

“Dragostea e de multe ori ca o joacă, iar în videoclip am vrut să pun în lumina acest lucru. Jocul din relație prinde contur prin cătușele în jurul cărora se nasc tachinări sau alinturi, că într-un duel al iubirii dintre un El și o Ea”, rezumă regizorul povestea clipului.

Sore a lansat hituri ca ”Different”, “Beautiful life”, “Dor să-ți fie dor”, “Când vremea e rea” sau “Noapte caldă” în duet cu Bere Gratis, cu primele locuri în topurile muzicale și milioane de vizualizări pe YouTube. Luna trecută ne-a încântat cu cel mai recent single al ei, “Dintr-o mie de femei” care, într-un timp scurt, a depășit 3 milioane de vizualizări pe YouTube, iar de curând a început o serie inspirațională de interviuri cool cu “Fete rebele” pe propriul canal de YouTube.

„Sărută-mă și taci” este compusă de Sore împreună cu Smiley, Jean Gavril, Șerban Cazan și Florin Boka, în studiourile HaHaHa Production.

Citește mai multe despre Sore
Videoclipuri cu Sore
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE