Urmărește-ne în Social Media

Sore - Sărută-mă și taci

Sore lansează "Sărută-mă și taci", o piesă pentru femeile asumate și curajoase. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

"Sărută-mă și taci” nu este doar altă piesă de dragoste. E un cântec care vorbește deschis despre asumare, despre curajul de a arată cine ești și ce simți.

“Consider că o fată trebuie să aibă curajul de a spune ce își dorește, fie că vorbim despre carieră sau despre viața personală. De aceea, atunci când am scris <Sărută-mă și taci>, am vrut să subliniez exact motto-ul după care eu mă ghidez zi de zi: Cred că dincolo de tatonarea dintre doi oameni și de limbajul non-verbal, putem oricând să acționăm”, povestește Sore despre mesajul piesei.

Videoclipul a fost regizat de Ionuț Trandafir, cu care artista a colaborat și pentru clipul piesei “Dintr-o mie de femei”.

“Dragostea e de multe ori ca o joacă, iar în videoclip am vrut să pun în lumina acest lucru. Jocul din relație prinde contur prin cătușele în jurul cărora se nasc tachinări sau alinturi, că într-un duel al iubirii dintre un El și o Ea”, rezumă regizorul povestea clipului.

Sore a lansat hituri ca ”Different”, “Beautiful life”, “Dor să-ți fie dor”, “Când vremea e rea” sau “Noapte caldă” în duet cu Bere Gratis, cu primele locuri în topurile muzicale și milioane de vizualizări pe YouTube. Luna trecută ne-a încântat cu cel mai recent single al ei, “Dintr-o mie de femei” care, într-un timp scurt, a depășit 3 milioane de vizualizări pe YouTube, iar de curând a început o serie inspirațională de interviuri cool cu “Fete rebele” pe propriul canal de YouTube.

„Sărută-mă și taci” este compusă de Sore împreună cu Smiley, Jean Gavril, Șerban Cazan și Florin Boka, în studiourile HaHaHa Production.

Comentarii