Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Smiley - Acasă (cu Orchestra Simfonică din București)

Smiley oferă publicului un cadou de Paște simbolic. Acompaniat de Orchestra Simfonică din București, artistul aduce mesajul piesei ”Acasă” într-un nou context. Clipul ce acompaniază melodia este extras din Concertul Extraordinar de Paște susținut la Ateneul Român.

De Paște, Smiley a dorit să transmită publicului un mesaj important: oriunde ne-ar duce viața, să nu uităm de unde am plecat. A transmis acest gând prin intermediul unui moment live extras din Concertul Extraordinar de Paște, ce a avut loc la Ateneul Român. Smiley interpretează în acest clip cunoscuta sa melodie, ”Acasă”, fiind acompaniat de Orchestra Simfonică din București, condusă de dirijorul George Natsis.

"Cadoul meu pentru voi, de Paște!", a scris Smiley pe pagina sa de Facebook.

Piesa ”Acasă” se regăsește pe albumul cu același nume, lansat de Smiley în 2013.

""Acasă" nu e o casă, poate fi un gust, un miros, poate fi un prieten, familia ta sau, pur şi simplu, o bucurie, o emoţie”, declara Smiley pentru GSP.ro la momentul lansării discului.

Smiley a sărbătorit anul trecut 10 ani de carieră solo. Momentul a fost marcat prin proiectul Smiley10 și printr-un concert de amploare la Arenele Romane. Artistul va reveni anul acesta cu un nou concert la Arene, show-urile sale de la început de iunie devenind deja o tradiție.

Într-un interviu acordat recent InfoMusic, Smiley a mărturisit că sinceritatea este singura cale către inimile ascultătorilor și că adevărul din muzica sa este iubirea.

Citește mai multe despre Smiley
Videoclipuri cu Smiley
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE