Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Smiley - Acasă (cu Orchestra Simfonică din București)

Smiley oferă publicului un cadou de Paște simbolic. Acompaniat de Orchestra Simfonică din București, artistul aduce mesajul piesei ”Acasă” într-un nou context. Clipul ce acompaniază melodia este extras din Concertul Extraordinar de Paște susținut la Ateneul Român.

De Paște, Smiley a dorit să transmită publicului un mesaj important: oriunde ne-ar duce viața, să nu uităm de unde am plecat. A transmis acest gând prin intermediul unui moment live extras din Concertul Extraordinar de Paște, ce a avut loc la Ateneul Român. Smiley interpretează în acest clip cunoscuta sa melodie, ”Acasă”, fiind acompaniat de Orchestra Simfonică din București, condusă de dirijorul George Natsis.

"Cadoul meu pentru voi, de Paște!", a scris Smiley pe pagina sa de Facebook.

Piesa ”Acasă” se regăsește pe albumul cu același nume, lansat de Smiley în 2013.

""Acasă" nu e o casă, poate fi un gust, un miros, poate fi un prieten, familia ta sau, pur şi simplu, o bucurie, o emoţie”, declara Smiley pentru GSP.ro la momentul lansării discului.

Smiley a sărbătorit anul trecut 10 ani de carieră solo. Momentul a fost marcat prin proiectul Smiley10 și printr-un concert de amploare la Arenele Romane. Artistul va reveni anul acesta cu un nou concert la Arene, show-urile sale de la început de iunie devenind deja o tradiție.

Într-un interviu acordat recent InfoMusic, Smiley a mărturisit că sinceritatea este singura cale către inimile ascultătorilor și că adevărul din muzica sa este iubirea.

Citește mai multe despre Smiley
Videoclipuri cu Smiley
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE