Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Videoclip oficial: Billie Eilish - all the good girls go to hell

Billie Eilish ne vorbește despre efectele nefaste ale încălzirii globale într-un videoclip întunecat, realizat pentru piesa ”all the good girls go to hell”.

Noul videoclip "all the good girls go to hell" al lui Billie Eilish vine împreună cu un mesaj de conștientizare a problemelor grave cu care ne confruntăm, artista invitând oamenii în stradă.

"Sunt milioane de oameni din întreaga lume care cer ca liderii noștri să acorde atenție. Pământul nostru se încălzește într-un ritm fără precedent, ghețarii se topesc, oceanele noastre se ridică, fauna noastră sălbatică este otrăvită și pădurile noastre ard. Pe 23 septembrie, ONU va găzdui Summit-ul pentru acțiuni climatice din 2019 pentru a discuta despre cum să abordăm aceste probleme. Ceasul ticăie. Vineri, 20 septembrie, și vineri, 27 septembrie, puteți să vă faceți auzită vocea. Transmiteți mesajul acesta în stradă", scrie Billie în descrierea clipului, folosind hashtag-ul #climatestrike.

Single-ul "all the good girls go to hell" se regăsește pe albumul de debut al lui Billie, "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?", material ce a cucerit topurile de profil. Discul s-a plasat pe prima poziție în topul general Billboard 200, înregistrând vânzări de 313.000 de unități în prima săptămână.

Billie Eilish este un fenomen global, captând atenția publicului încă de la apariția primei sale piese, "ocean eyes". Melodia a fost urcată pe Soundcloud când Billie avea doar 13 ani, devenind virală în 24 de ore.

Citește mai multe despre Billie Eilish
Videoclipuri cu Billie Eilish
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE