Urmărește-ne în Social Media

Post Malone - "Goodbyes" ft. Young Thug (Rated R)

Post Malone se transformă într-un zombie în noul videoclip al piesei "Goodbyes". Colaborarea cu Young Thug are un clip violent, care include o secvenţă de luptă cu cuţitul, cu Posty sângerând serios după. Vă invităm să urmăriţi clipul în articol.

"Goodbyes" sosea la finalul săptămânii trecute, cu un videoclip într-o versiune "Rated R", pentru ca la câteva zile după să primească şi o versiune PG pentru fanii minori. În clipul original Post Malone intra într-o răfuială între bande şi era înjunghiat de un bad boy într-un mod foarte credibil. Povestea pare a se termina odată cu înmormântarea artistului, dar de abia atunci începe piesa.

Posty devine zombie, se ridică din mormânt şi cu o doză mare de autotune începe să îşi trăiască "viaţa de după". Cu ţigara în gură şi şchiopătând, Post cel zombie este la fel de confuz în moarte cum a fost în viaţă. Plutind între două lumi, artistul parcurge scena unui western urban, înfricoşând chelneri şi incendiind nevinovaţi. O prezenţă inedită în clip o are Young Thug, în rolul unui cântăreţ de bar de motel, cu o freză trăznită.

Este un soi de creastă de Elvis Presley realizată din dread-uri rulate. Artistul aduce o notă exotică acestui track şi cu o mare doză de ecou îşi uneşte vocea cu Posty. În ciuda videoclipului dramatic şi întunecat, piesa este despre momentul când trebuie să îi spui "adio" celei dragi şi nu te pricepi să o faci. Regizat de Colin Tilley, clipul în varianta PG înlătură momentul luptei brutale cu cuţite şi păstrează doar partea cu Posty cel zombie.

Aceasta este prima colaborare între cei doi artişti, iar primul clip a sărit deja de 20 de milioane de vizualizări în 3 zile. Noul single este produs de Brian Lee şi Louis Bell, acesta din urmă colaborator frecvent cu Post. Muzicianul şi-a lansat al doilea album din carieră în 2018, bifând nominalizări la Premiile Grammy pentru "Beerbongs & Bentleys".

În ultimele luni am putut asculta single-ul "Wow", care a primit şi un remix, iar Post Malone a putut fi auzit pe piesa lui DJ Khaled, "Celebrate". Young Thug a avut la rândul său un an ocupat, lansând în 2018 două EP-uri: "Hear No Evil" şi "On the Rvn". Ultimul său single a fost "The London", apărut în mai 2019.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Post Malone a lansat piesa "Cooped Up", colaborare cu Roddy Ricch, care s-a auzit la SNL

Post Malone s-a întors după luni bune de pauză cu un nou single, "Cooped Up". Acesta este o colaborare cu rapperul Roddy Ricch şi s-a auzit live pe 14 mai, în cadrul episodului Saturday Night Live, în care Selena Gomez a fost invitat special şi a jucat în sketch-uri. Piesa se ascultă în articol.

Publicat

pe

Post Malone la Saturday Night Live 14 mai 2022
Post Malone la Saturday Night Live 14 mai 2022 │ FOTO: NBC

Post Malone continuă să fie unul dintre cei mai pricepuţi oameni din trap şi rap la folosirea autotune-ului împreună cu tremolo-ul vocal cu care l-a înzestrat natura. Piesa "Cooped Up" a sosit după câteva săptămâni de teasing intens. Aceste teasere au venit după ce artistul a confirmat că va lansa un nou album în 2022, sub numele de "Twelve Carat Toothache". El vine pe 3 iunie şi va include colaborări cu Robin Pecknold de la Fleet Foxes şi cu The Kid Laroi.

Pe piesa cu Pecknold Malone va face confesiuni despre problemele cu alcoolul şi speră să influenţeze oamenii care se luptă cu această adicţie. Melodia se numeşte "A Love/Hate Latter to Alcohol" şi s-a auzit deja live la Saturday Night Live.. Kid Laroi va apărea pe melodia "Wasting Angels", "un imn al sărbătoririi spiritului uman şi al vieţii". Doja Cat va apărea pe melodia "Happy". Acest disc este primul după 3 ani de pauză pentru rapperul american, care ne-a oferit "Hollywood's Bleeding" în 2019. Acel album s-a bucurat de un uriaş succes, primind 3 discuri de platină şi intrând în topul Billboard 200 pe locul întâi.

Posty a avut prima apariţie la Saturday Night Live pe 14 mai 2022 şi e doar începutul unui turneu pe la toate marile show-uri TV. Colaborarea cu Roddy nu e prima pentru Malone, cei doi cântând împreună şi pe track-ul "wow" din 2019. Pe final de an 2021 muzicianul şi-a încercat mâna cu un stil mai suav, odată cu melodia "One Right Now", pe care îl auzim şi pe The Weeknd. În ultimele luni Post Malone a fost mai degrabă subiectul unor clipuri virale pe YouTube, jucându-se că orice gamer normal Call of Duty şi Apex Legends şi conversând cu fanii, fără vreun aer de superioritate sau celebritate. Şi asta chiar şi cu facecam-ul pornit.

Citește în continuare