Urmărește-ne în Social Media

Post Malone - "Goodbyes" ft. Young Thug (Rated R)

Post Malone se transformă într-un zombie în noul videoclip al piesei "Goodbyes". Colaborarea cu Young Thug are un clip violent, care include o secvenţă de luptă cu cuţitul, cu Posty sângerând serios după. Vă invităm să urmăriţi clipul în articol.

"Goodbyes" sosea la finalul săptămânii trecute, cu un videoclip într-o versiune "Rated R", pentru ca la câteva zile după să primească şi o versiune PG pentru fanii minori. În clipul original Post Malone intra într-o răfuială între bande şi era înjunghiat de un bad boy într-un mod foarte credibil. Povestea pare a se termina odată cu înmormântarea artistului, dar de abia atunci începe piesa.

Posty devine zombie, se ridică din mormânt şi cu o doză mare de autotune începe să îşi trăiască "viaţa de după". Cu ţigara în gură şi şchiopătând, Post cel zombie este la fel de confuz în moarte cum a fost în viaţă. Plutind între două lumi, artistul parcurge scena unui western urban, înfricoşând chelneri şi incendiind nevinovaţi. O prezenţă inedită în clip o are Young Thug, în rolul unui cântăreţ de bar de motel, cu o freză trăznită.

Este un soi de creastă de Elvis Presley realizată din dread-uri rulate. Artistul aduce o notă exotică acestui track şi cu o mare doză de ecou îşi uneşte vocea cu Posty. În ciuda videoclipului dramatic şi întunecat, piesa este despre momentul când trebuie să îi spui "adio" celei dragi şi nu te pricepi să o faci. Regizat de Colin Tilley, clipul în varianta PG înlătură momentul luptei brutale cu cuţite şi păstrează doar partea cu Posty cel zombie.

Aceasta este prima colaborare între cei doi artişti, iar primul clip a sărit deja de 20 de milioane de vizualizări în 3 zile. Noul single este produs de Brian Lee şi Louis Bell, acesta din urmă colaborator frecvent cu Post. Muzicianul şi-a lansat al doilea album din carieră în 2018, bifând nominalizări la Premiile Grammy pentru "Beerbongs & Bentleys".

În ultimele luni am putut asculta single-ul "Wow", care a primit şi un remix, iar Post Malone a putut fi auzit pe piesa lui DJ Khaled, "Celebrate". Young Thug a avut la rândul său un an ocupat, lansând în 2018 două EP-uri: "Hear No Evil" şi "On the Rvn". Ultimul său single a fost "The London", apărut în mai 2019.

PUBLICITATE
Comentarii

Premii muzicale

Cine cântă la Premiile Grammy 2021? Ceremonia are loc pe 14 martie

După ce au fost amânate din cauza pandemiei, Premiile Grammy 2021 au fost mutate pe 14 martie. În ultimele zile au fost dezvăluite şi numele artiştilor care vor cânta la ceremonia cu numărul 63 în istoria acestor premii prestigioase. The Recording Academy a oferit detalii despre organizarea galei, pe care le regăsiţi în articol, alături de muzicienii care participă.

Publicat

pe

Premiile Grammy 2021 logo
Premiile Grammy 2021 logo │ FOTO: The Recording Academy www.grammy.com

Premiile Grammy 2021 încep pe 14 martie, la ora americană 20:00. Având în vedere diferenţa de fus orar, la noi va fi 15 martie, ora 3 dimineaţa. The Recording Academy a ajuns la un lineup final pentru marea seară, care va uni artiştii într-un flux comun video, chiar dacă aceştia vor emite din siguranţă, în zone separate. Ceremonia va servi şi ca tribut pentru arenele şi sălile independente de concerte, care au avut enorm de suferit din cauza pandemiei de Covid-19.

Persoane care lucrează la acele săli unde se ţineau concerte, inclusiv barmani sau manageri vor prezenta unele dintre categoriile premiilor din acea seară. Cât despre muzicienii care vor cânta, lista începe cu nume mari: BTS, Billie Eilish şi Taylor Swift. Tot în A List se află şi Megan Thee Stallion, alături de care vin Bad Bunny, Cardi B şi Black Pumas. Şi nu se termină aici lineup-ul! Vor mai avea numere muzicale şi DaBaby, Doja Cat, Brandi Carlile şi Haim, care a scos recent o piesă cu Taylor Swift, "Gasoline".

Harry Styles, Post Malone, Chris Martin şi Dua Lipa sunt la rândul lor programaţi să apară pe parcursul evenimentului.

Nominalizările la Premiile Grammy 2021 au fost deja anunţate la final de an 2020. Dua Lipa este cap de afiş, cu 5 nominalizări, inclusiv "Albumul Anului" şi "Piesa Anului". Taylor Swift are 4 nominalizări, iar Billie Eilish şi Beyonce au câte 3. Post Malone şi Justin Bieber sunt şi ei nomalizati pentru "Cel mai bun album", respectiv "Cea mai bună reprezentaţie pop solo".

Marele absent de pe listă este The Weeknd, care a criticat deja în repetate rânduri "sistemul corupt al premiilor", după succesul internaţional impresionant al albumului său nou "After Hours".

De obicei ceremonia de decernare a Premiilor Grammy are loc la Staples Center în Los Angeles. De această dată se va ţine în zona comercială a oraşului Los Angeles. În 2020 Billie Eilish a fost marea câştigătoare a galei, câştigând 5 distincţii din cele 6 nominalizări. Printre câştigători s-au mai numărat şi trupele TOOL, The Chemical Brothers, Cage The Elephant, Vampire Weekend şi Lizzo.

Citește în continuare