Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Pet Shop Boys - Monkey Business

Pet Shop Boys a lansat o melodie de party şi dans ca în anii '80, "Monkey Business". Acesta este un nou single extras de pe albumul "Hotspot", compus şi înregistrat în Berlin. Noua piesă a primit un videoclip foarte glam pe care îl puteţi viziona în articol.

Pet Shop Boys face muzică pop/dance de aproape 4 decenii, iar duo-ul rămâne la fel de fresh ca la început, chiar dacă vorbim de hexagenari. Neil Tennant şi Chris Love au compus o piesă dance-pop cu elemente de synthpop şi s-au distrat de minune pe "Monkey Business". Acest single provine de pe recent lansatul album "Hotspot", un tribut muzical pentru oraşul Berlin. Oraşul german a inspirat mulţi artişti de-a lungul deceniilor, de la David Bowie şi Iggy Pop la Chris Corner de la IAMX.

"Hotspot" este un LP jucăuş, care abordează teme uşoare, precum plimbări prin Berlin, lângă lacul Schlachtensee, o prăjitură foarte bună în Zehlendorf. Ai zice că sunt activităţi specifice unor hexagenari cum sunt cei din Pet Shop Boys, dar apoi găsim referinţele la Friedrichshain, cartierul cu petreceri şi dezmăţ al capitalei germane. Acolo techno-ul e în continuare ca la el acasă şi Pet Shop Boys încă sunt în vogă, chiar şi sub formă de remixuri.

Pe lângă flirtul cu anii '80, artiştii s-au întors chiar la disco-ul anilor '70, alimentat de multă şampanie şi petreceri. Videoclipul "Monkey Business" este un fel de "YMCA" combinat cu "Soul Train" şi include o mare bătălie în dansuri pe ringul cel colorat. Dansatorii au toate vârstele posibile, vedem şi marinari, transgenderi, modele plus size şi domni bine îmbrăcaţi cu narcotice la îndemână. "Hospot" este albumul cu numărul 14 pentru Pet Shop Boys şi a fost înregistrat alături de Stuart Price, câştigător de premii Grammy şi mare fan al duo-ului.

Single-ul principal de pe LP este "Dreamland" o colaborare cu Olly Alexander, solistul Years and Years, iar aici tema nu este despre party, ci despre politică şi Brexit. Sunt şi câteva track-uri melancolice şi altele euforice precum "Monkey Business". Pet Shop Boys a debutat în anul 1981 şi a abordat genuri muzicale ca synth pop, dance pop, EDM, art pop şi new wave. Cel mai mare hit rămâne "Go West".

Citește mai multe despre Pet Shop Boys
Videoclipuri cu Pet Shop Boys
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE